Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Φρικτό τέλος για το φινάλε του πρώτου κύκλου...

0


Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Αλέξης θα πέσει νεκρός, στην γη της ελιάς. Πολλοί πιστεύουν πως ο χαρακτήρας αυτός, έχει ξεπεράσει ήδη κάθε όριο του εαυτού του. Η Μαργαρίτα τον βλέπει να υποφέρει και μέσα της καταρρέει καθημερινά.

Πώς θα μπορούσε να τον βοηθήσει; Τί θα μπορούσε να κάνει για να τον σώσει, πέρα από το να τον κλείσει μέσα σε ψυχιατρείο; Ο Αλέξης ετοιμάζει την επόμενη δολοφονική του επίθεση, με την εμμονή του για την Μυρτάλη να συνεχίζεται.

Όπως έχουν παρατηρήσει οι τηλεθεατές, η υγεία του αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Έτσι, αρκετοί είναι σίγουροι πως ο Αλέξης θα πέσει νεκρός, στην γη της ελιάς, ύστερα από δικό του λάθος.

Τα σενάρια που επικρατούν σύμφωνα με το youfly.com είναι πολλά. Θα κλειστεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και θα αυτοκτονήσει, ή μία λάθος κίνηση θα του αφαιρέσει τη ζωή ξαφνικά, σκορπίζοντας τον τρόμο σε όλη τη Μάνη;
Η Μαργαρίτα αναμένεται να χάσει το μυαλό της. Ο γιος της είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχει στον κόσμο. Ένα τέτοιο γεγονός θα αλλάξει ριζικά την ηρωίδα της σειράς….

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν ολοκληρώνονται τον Μάιο. Θα δούμε τον Αλέξη στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ή το τέλος του πλησιάζει;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !