Νικηφόρος: «Αρχικά δεν ήθελα καν να πάω στο J2US»

1


Ο Νικηφόρος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο 95,1. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απόφαση να βρεθεί στο J2US όπου αρχικά συνεργάστηκε με την Ιωάννα Τούνη και στη συνέχεια με την Λάουρα Νάργες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αρχικά δεν ήθελα καν να πάω στο J2US. Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρία μου και τους είπα «ξεχάστε το, δεν θα πάω». Μετά με παίρνει ένας άλλος εξωτερικός συνεργάτης και του λέω επίσης πως δεν θέλω να πάω. Μου είπε να το σκεφτώ και του ζήτησα μια μέρα. Κάνουμε ένα ραντεβού και μου πρότειναν την Ιωάννα Τούνη μαζί με κάποιους άλλους, «ξεχάστε το» τους λέω ξανά».

«Πίστευα ότι δεν ταιριάζουμε γιατί η Ιωάννα είναι πληθωρικός χαρακτήρας ενώ εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Μετά από λίγο, όμως, τυχαίνει να έρθει στο ραντεβού και η Ιωάννα για να κάνουμε ένα ραντεβού όλοι μαζί και τραγουδάει καλά. «Κοίτα να δεις τώρα» λέω και μου έβαλε το μικρόβιο για να πω να το κάνουμε».




«Άμα θέλω να γράψω, πρέπει να είμαι χωρισμένος και να είμαι στα πατώματα. Τώρα είμαι πολύ καιρό μόνος. Πρώτον υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θέλω να είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ταυτόχρονα, για να συμβεί μια σχέση πρέπει να ερωτευτώ και το θεωρώ πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να είμαι σε μια συμβατική σχέση» συμπλήρωσε ο Νικηφόρος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. επρεπε να ειχες παραμεινει στην αρχικη σου αποφαση...να μην εμπλακεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !