Μελέτης Ηλίας: «Δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω τότε»

0


Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος έχει υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά.

«Στη σειρά, με τις φαβορίτες νιώθω λίγο σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Με την Κατερίνα Παπουτσάκη έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση εκτός οθόνης και αυτό βοηθά στο αποτέλεσμα. Δεν με ενοχλεί πια η παρεξήγηση με το όνομά μου, πλέον, στα 42, και Βαγγέλη να με φωνάξεις, θα γυρίσω», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας είπε στη συνέχεια: «Ο Φιλιππίδης δεν έχει σημασία αν ήταν καλός κωμικός. Ως άνθρωποι, γιατί είναι αρκετές οι περιπτώσεις, αυτά που έκαναν είναι κατακριτέα και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Είχα υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω.


Όσο μεγάλωνα αποκτούσα την εμπειρία και την ικανότητα να αμύνομαι. Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσεις, δικαιολογώ όσους δεν μπόρεσαν να μιλήσουν πριν δέκα χρόνια και το έκαναν τώρα. Όταν μου συνέβη κάτι αντίστοιχο, όχι τέτοιου βεληνεκούς, δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και η μόνη μου δίοδος ήταν να παρατήσω αυτή τη δουλειά».




Κλείνοντας, ο Μελέτης Ηλίας απάντησε: «Αν έβγαιναν από τη φυλακή ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης πολύ δύσκολα θα δεχόμουν να παίξω μαζί τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !