Μάρκος Σεφερλής: «Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα»

6


Σε ένα μήνυμα – «καταπέλτη» προς όλες τις κατευθύνσεις προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος και δέχεται έντονη κριτική για τη νέα κωμική του σειρά στον ΑΝΤ1, θέλησε να δώσει με σαφήνεια για μια ακόμη φορά την δική του απάντηση απευθυνόμενος στο μεγάλο κοινό που τον στηρίζει και τον ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια. Έτσι, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και τονίζει τα εξής.

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

» Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη» καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμα του.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Έλενα Τσαβαλιά έσπευσε να εκφράσει με τρυφερότητα την στήριξη της κάνοντας σχόλιο στην ανάρτηση. «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους , τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα».



Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέσσερα πράγματα έχουμε καταλάβει ότι δεν νικούνται εύκολα. Ο Σεφερλής, το καλάμι, η σάχλα και η ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή μήπως θεωρείς ότι επειδή εσύ γράφεις ένα Κυριάκος, αυτό σε κάνει αυτόματα και επώνυμο;;;; Καλά κρασά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάρκος το έχει χάσει θεωρώ. Το ταλέντο του δεν αμφισβητείται ούτε η επιτυχία του. Η σάχλα με το βιασμό όμως δεν χωράει πλέον στη ζωή μας και πρέπει να το κατανοήσει και να πάει παρακατω. Λέει άσχετα πράγματα. Ζητα συγγνώμη και ότι δεν υπήρχε πρόθεση για το αστείο και προχωρά. Τι φανφάρες είναι αυτές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελώς ψώνιο ο τύπος.

    Δεν εχει καταλαβει τιποτα. Ολοι τον ''χτυπανε'', ολοι θελουν να ''του κανουν κακο'' κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !