Πρόωρο τέλος για τον «Ήλιο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

 


Τίτλοι τέλους για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που μετά από μία επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης την περυσινή σεζόν είχε πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση του σταθμού για να συνεχίσει και φέτος.

Ωστόσο ο Ήλιος δεν συνέχισε να… λάμπει στο τηλεοπτικό τοπίο, πληρώνοντας τις αρκετές εσφαλμένες επιλογές του ΑΝΤ1 της φετινής σεζόν που μετακομίζοντάς τον πάνω κάτω στο πρόγραμμα έκανε πολλούς από τους τηλεθεατές που τον ακολουθούσαν να βαρεθούν και να σταματήσουν να παρακολουθούν τη σειρά.

Έτσι, η διοίκηση του σταθμού λίγο πριν το τέλος της χρονιάς αποφάσισε ο Ήλιος να μην συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν και να δύσει από το τηλεοπτικό τοπίο πριν το Πάσχα. Για αυτό και την Τρίτη 19 Απριλίου, δηλαδή τη Μεγάλη Τρίτη, η σειρά θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχοντας διανύσει μία καλή σε τηλεθέαση σεζόν, την περυσινή και μία… αδικοχαμένη, τη φετινή, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη λαϊκή ρήση πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει… και την πληρώνει ο Ήλιος… και οι αξιόλογοι συντελεστές του μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες…!  

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την εφαγε ο κανακης την συγκεκρειμενη σειρα.Αν ειχε δεχτει να παιξει 21:00 θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα,και θα σωζοταν και η ζωνη των 21:00-22:00 που πηγε ακλαφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αν ήμουν Αντ1 θα έλεγα ότι έχω την τάδε ζώνη ελεύθερη θέλετε να συνεργαστούμε έχει καλώς αν επέμεναν στην ζώνη των 20 00 θα τους έλεγα ότι είναι καλυμμένη για φέτος και αν θέλουν οπωσδήποτε αυτή την ζώνη θα τους έλεγα ότι δεν έχουμε κοινά σημεία και ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε φέτος και όχι να κάνω άνω κάτω το πρόγραμμα για τα καπρίτσια μιας παρέας στην Κύπρο πάντως η σειρά έσκισε γιατί έπαιζε 19:20 φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης να αναφέρω ότι αν ήμουν η κυρία Γεωργιάδου δεν θα ξαναπροτεινα στο κανάλι ξανά σειρά αφού δεν την σεβάστηκαν καθόλου ούτε εκείνη ούτε τους ηθοποιούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εντελώς λάθος η αναφορά στο δεύτερο κύκλο της σειράς ως μη-επιτυχημένο. Η δεύτερη σεζόν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο ήταν στο top 5 των προγραμμάτων της ημέρας με σταθερά 20% στο σύνολο και 14-15% στο νεανικό. Έπειτα μετακόμισε για 3 μέρες τον Νοέμβριο, με την είσοδο των Αρβύλα στη ζώνη 16:00-17:00, και έπειτα 17:40-18:50. Εκεί λοιπόν η σειρά από αρχές Δεκέμβρη μέχρι Φεβρουάριο ξαναβρήκε τα πάλια της 20%, όπως το πρώτο τρίμηνο, και ήταν πρώτη στη ζώνη της και με σταθερή θέση στο top 10 της agb. Μετά η σειρά μπήκε στις 21:00, στη θέση της Φάρμας, με τα γνωστά αποτελέσματα. Μέχρι τον Φεβρουάριο τα επεισόδια ανέβαιναν στη δωρεάν πλατφόρμα dailymotion συγκεντρώνοντας καθημερινά περίπου 50.000-80.000 views. Επίσης μέχρι τις αρχές του χρόνου υπήρχε η σκέψη η σειρά να πάει και για τρίτη σεζόν με την Ντόρα Μακρυγιάννη να λέει στον Θέμη Γεωργαντά πως δεν είναι τόσο σίγουρη αν αυτή θα συνεχίσει. Για όσους παρακολουθούσαν τη σειρά μπορούν να πουν πως παρόλο που πέρυσι το αρχικό στόρυ δεν "τσουλούσε" η Γεωργιάδου κατάφερε να διαχειριστεί και να δημιουργήσει νέες ιστορίες από την αρχή ακόμη και όταν πρωταγωνιστές όπως Αθανασίου, Αλμπάνης, Καραμίχος, Ιωαννίδου αποχώρησαν από τη σειρά. Το αναφέρω καθώς αντίστοιχα σειρές όπως Έλα στη Θέση μου, Το Αύριο μας Ανήκει, Πλάτανος και Γη της Ελιάς "καταστράφηκαν" από τους σεναριογράφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανωνυμος 5:19 η σειρα πηγε 17:30-18:30 και καποια στιγμη ανακοινωσαν οτι θα μεταφεροταν παλι στην ωρα 16:00 με 17:00 το διαφημισαν κιολας αλλα μετα απο αντιδρασεις τηλεθεατων το πηραν πισω και αλλαξαν την ωρα τον Φλεβαρη δυο φορες και τον Μαρτιο

      Διαγραφή
    2. Η Γη της ελιας είναι πρώτη σε σύνολο.Μην λέτε οτι θέλετε απλά για να πείτε κάτι

      Διαγραφή
  5. Στο δυναμικό κοινό ο Ήλιος φέτος πήγαινε μέτρια, το 12% σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνταν επιτυχία. Ο Κανάκης κάνει στη χειρότερη 17% και στην καλύτερη 25%, αρκετά πιο πάνω. Σαφώς και ο Κανάκης προέχει, βάση αποτελέσματος και εσόδων. Θεωρώ όμως ότι ήδη οι νέες ιστορίες δεν τραβούσαν όπως οι περσινές. Βλέποντας την τηλεθέαση στη Κύπρο, που από την αρχή της φετινής σεζόν μέχρι και σήμερα παίζει την ίδια ώρα (δηλαδή 19:20), με τον ίδιο ανταγωνισμό (Chase, Τροχός, Μόλις Χθες), το φθινόπωρο και το χειμώνα έκανε νούμερα πέριξ του 17& με 20% στο σύνολο, ενώ τώρα με το ζόρι κάνει 15% και ζήτημα να μπει μια φορά στο TOP25 της εβδομάδας. Δύσκολο εδώ στην Ελλάδα αν δεν άλλαζε ποτέ ώρα μετάδοσης και έμενε στις 20:00 να έκανε κάτι περισσότερο από 10%, έχοντας ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία των μεγάλων (σε όνομα) ηθοποιών έχουν ήδη φύγει από τις αρχές της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μολις χθες πόσο εκανε; Πουθενα δεν βρηκα τα νουμερα της Κυπρου

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !