Φάνης Μουρατίδης: «Με έδιωξε από την παράσταση και θυμάμαι πως με πήραν τα κλάματα»

0


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. O πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον «χωρίζουν» με την αγαπημένη του σύζυγο, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα από κάτι άσχημο ήταν όταν υπήρξε ένα σχόλιο σε σχέση με μια καμπάνια που είχαμε κάνει μαζί με την Άννα Μαρία για τα παιδιά σε μια διαφήμιση. Δεν ήταν τα παιδιά μας αλλά κάποιος το είχε σχολιάσει πάρα πολύ άσχημα, «να που τους είδαμε και αυτούς τι κάνουν» και εκεί ενοχλήθηκα. Νομίζω όμως πως και αυτό διευθετήθηκε πάρα πολύ ωραία και πήγαμε παρακάτω. Από την άλλη δεν μπορώ να κάνω πως δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη δουλειά».

«Κάποιος δηλαδή θα με χωρίζει μια φορά ανά τρεις μήνες. Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνω γιατί έχει να κάνει με την λειτουργικότητα της πληροφορίας. Τι να γράψει και ο άλλος ο Χριστιανός… Κάτι που να έχει «ενδιαφέρον». Σου λέει, τι διάολο τόσο καιρό μαζί είναι οπότε είναι πιθανό σενάριο να χωρίσουν. Περισσότερο με αφορά για τα παιδιά μου αυτό, δεν με αφορά για κανέναν άλλον λόγο. Σε αυτό το κομμάτι όμως, ευτυχώς, σαν οικογένεια έχουμε μεριμνήσει να έχουν εικόνα τα παιδιά μας και αν κάτι ποτέ στη ζωή μας συμβεί θα έχουν γνώση πρώτα τα παιδιά μας και ύστερα όλοι οι άλλοι».


«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με έδιωξαν από παράσταση. Ήμουν κομπάρσος, έκανα διάφορα πράγματα και μου ζήτησαν να τα κόψω όλα αλλά κράτησα δύο από αυτά. Επειδή κράτησα όμως αυτά τα δύο, ο σκηνοθέτης με έδιωξε από την παράσταση. Και με έδιωξε στην πρεμιέρα. Θυμάμαι ότι με πήραν τα κλάματα γιατί με έδιωξε την ώρα που ο κόσμος έμπαινε μέσα. Δεν έπαιξα, πήγα στο καμαρίνι και μετά πήγα στο ξενοδοχείο. Μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα» συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !