Λουκία Παπαδάκη: «Το βρίσκω διεστραμμένο, τρελό να μην είμαστε καλά σε συνεργασίες»

0

 


Με αφορμή την παράσταση «Φονιάς» στο θέατρο Βικτώρια, η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις «αγένειες» των θεατών, τις προσκλήσεις αλλά και τα ελαττώματα κάθε συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μισώ θανασίμως τη στιγμή που θα χτυπήσει το κινητό ενός θεατή. Ακόμα και αρχηγοί κρατών, όταν μπαίνουν σε μια παράσταση ή παρακολουθούν μια εκδήλωση, τα κινητά τους δεν βροντάνε ούτε ασχολούνται μαζί τους. Απλώς εδώ θέλω να μου επιτραπεί μια επισήμανση. Υπάρχει αυτή η συνήθεια της δωροθεσίας, των προσκλήσεων για τις παραστάσεις, όταν κάτι δεν το πληρώνεις, δεν το σέβεσαι. Είναι το εισόδημα μας. Πληρώνει τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, την παραγωγή, τον χώρο, τους λογαριασμούς. Δηλαδή πραγματικά προτιμούμε να έχουμε αντί 150… 30 εισιτήρια».

«Οι ηθοποιοί δεν είμαστε επαίτες. Είμαστε επαγγελματίες. Έχω παίξει άρρωστη, έχω παίξει λυπημένη, έχω παίξει πάρα πολύ χαρούμενη που και αυτό είναι μια ακραία κατάσταση».



«Δεν έχω περάσει άσχημα σε θεατρική σεζόν. Τυγχάνει να μην έχω ανταλλάξει μισή στραβή κουβέντα με συνάδελφο και συνεργάτη ποτέ. Ας μου εξηγήσει κάποιον έναν λόγο για τον οποίο θα γυρίσω τη ζωή μου πάνω κάτω για έξι μήνες και δεν θα είμαι κάτω. Το βρίσκω διεστραμμένο, είναι τρελό δηλαδή να μην είμαστε καλά. Βεβαίως υπάρχουν ελλατωματα αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε αν δεν είμαστε στιβαροί με τον εαυτό μας, ανοιχτοί και ελαστικοί» συμπλήρωσε η Λουκία Παπαδάκη στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !