Τίνα Μεσσαροπούλου για Φοίβο Παπαδάκη: «Άνθρακας ο θησαυρός»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 “Πώς να καταστρέψετε μια δημοσιογράφο -παρουσιάστρια σε ένα μήνα” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο ένα κανάλι και μια Διευθύντρια Προγράμματος χαντάκωσε και καταστρέφει μια δημοσιογράφο με γαλόνια και εμπειρία αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν.

Ο λόγος για την Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία άφησε την μονιμότητα της ΕΡΤ και της αξίζουν συγχαρητήρια που πήρε ένα τέτοιο ρίσκο αλλά φαίνεται πως η απογοήτευσή της από λάθος συμπεριφορές στην κρατική τηλεόραση την οδήγησαν σε μεγαλύτερο λάθος για την καριέρα της δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Χρύσα Μασούρου που την έφερε στο OPEN. Δεν θέλω να πιστέψω ότι εξ αρχής τα στελέχη του καναλιού είχαν αυτήν την εκπομπή στο μυαλό τους με αυτή τη σύνθεση και εκείνη είπε το μεγάλο “ναι”, εξασφαλίζοντας το όποιο μεγάλο συμβόλαιο και τις όποιες βαριές ρήτρες. Μια εκπομπή που ήθελε στα χαρτιά να θυμίζει εκείνη της Μπηλιως Τσουκαλά στην ΕΡΤ – αλλά που ούτε ακούμπησε – γιατί το OPEN δεν είναι ΕΡΤ – και να καταλήγει σε μια συνηθισμένη λάιφσταιλ με δόσεις infotainment εκπομπής με μια παρουσιάστρια όμως που δεν μπορεί με τίποτα να σταθεί στο πιο -tainment και ανάλαφρο κομμάτι καθώς μοιάζει σαν ψάρι έξω από νερό σε ένα ρόλο που δεν της ταιριάζει καθόλου. Γελάει αμήχανα, ενίοτε λκνίζεται στους ρυθμούς του εκάστοτε τραγουδιού που σιγοπαίζει, προσπαθεί να κάνει αστεία με τους συνεργάτες της και αναλύει θέματα που ούτε είχε καν φανταστεί ποτέ ότι θα ασχολιόταν.

Τελικά είναι πιο εύκολο να βάλεις μια παρουσιάστρια της ψυχαγωγίας να κάνει ενημέρωση παρά μια δημοσιογράφο της ενημέρωσης να ασχοληθεί με το lifestyle και να παρουσιάσει μια εκπομπή την θεματολογία της οποίας δεν γνωρίζει καθόλου, ειδικά μάλιστα αν συνοδεύεται από ένα πάνελ άοσμο, άνοστο και υπεριτιμημένο όπως στην περίπτωση του Φοίβου Παπαδάκη που αποδείχθηκε άνθρακας ο θυσαυρός σε αυτή την παρθενική του εμφάνιση. Τελικά σε αυτή την εκπομπή έχουν γίνει μεγάλα εγκλήματα.

Μάλιστα, ήδη εξετάζεται εναλλακτική για τη Μάριον Μιχελιδάκη όχι από φέτος καθώς η εκπομπή της “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” δεν γίνεται να κοπεί βάσει συμβολαίου. Αυτό που σιγοψιθυρίζεται αυτό το διάστημα και με την αποχώρηση του Ακη Παυλόπουλου είναι η μετακινησή της στην ενημέρωση όπως άλλωστε θα επρεπε να είχε γίνει εξ αρχής για να συμβάλλει και στα του πολέμου με την γνώση και την εμπειρία της με σκοπό να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη και το “Ωρα Ελλάδος” μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη και κάπως έτσι η επιλογή Μασούρου με την επιλογή Παναγιωτόπουλου θα κληθούν να συμπράξουν και να συνεργαστούν κάτω από ένα νέο πρίσμα.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τη Μεσσαροπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το στούντιο τραγικό... μια εκπομπή κομμένη & ραμμένη για Τσολάκη και την έδωσαν στη Μάριον (η οποία ανέκαθεν είναι άοσμη σαν παρουσιάστρια,...). Η Μάριον κάλλιστα θα μπορούσε να πάμε Σ/Κ πρωινό (Είτε στη θέση της Μαυραγάνη είτε της Τσολάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά έχει δίκιο..... Ο Παπαδάκης συνέχεια κοιτάει το μόνιτορ.... Καλά μην αγχώνεστε θα πάει στην εκπομπή του πατέρα του μετά 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !