Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά στη σκηνή»

0


Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο "Dot". Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΙ και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, το #MeToo, το bullying που έχει δεχτεί.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές σημείωσε: "Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι μωρέ έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός. Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα όπως ξέρεις. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άγρια συμπεριφορά, μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Το έλεγα και στις γυναίκες και στους άντρες. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες".

"Είναι φοβερό να παίζεις με έναν συμπαίκτη που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό. Είχε τον τρόπο να το κάνει μέσα από τα δόντια. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα" και παραδέχτηκε: "Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε βαρέσει κόκκινα".

"Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα. Ήξερα πως θα το κάνει. Είχε επικοινωνήσει μαζί μου, ζητώντας μια υποστήριξη κατά κάποιον τρόπο για αυτό της το βήμα. Της χρωστάμε πολλά για αυτή της την κίνηση. Έφτιαξε το πλαίσιο ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να ελευθερωθούν. Έξω οι νοσηρές συμπεριφορές" τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για το bullying που βίωσε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη παραδέχτηκε: "Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν. Eιδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία.Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο. Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους. Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα. Αφήστε με, όχι υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !