Το «Φως στο Τούνελ» κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και έφτασε μέχρι το 61,3%.
Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, από όλα τα προγράμματα, όλων των τηλεοπτικών σταθμών.
Με ποσοστό 51,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 47% στο σύνολο κοινού το «Φως στο Τούνελ» ήταν η απόλυτη επιλογή των τηλεθεατών. Σε τέταρτο μάλιστα η εκπομπή έφτασε μέχρι το 61,3%, στο δυναμικό κοινό 18-54.
Τα βλέμματα όλης της Ελλάδας ήταν στραμμένα στην έρευνα της βραβευμένης δημοσιογράφου, αναζητώντας τις απαντήσεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Το τεράστιο ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την εκπομπή αποτυπώθηκε και στο Twitter, όπου τα tweets ανέβαιναν με καταιγιστικό ρυθμό, φθάνοντας τις 40.000, ενώ το #FosStoTounel σκαρφάλωσε στην 1η θέση των παγκοσμιων trends.


9 Σχόλια
Το ότι θα μπορούσε βέβαια ο άλφα να είχε την Στεφανίδου ΚΑΙ την Νικολούλη κι να σαρώνει δίπλα χθες,ναι, θα συμφωνήσω
Ακριβώς. Το ότι έκανε μια φορά 25% λόγω των καταστάσεων δεν μου λέει κάτι όταν έκανε 7% όλη τη χρονιά. να δούμε από εδώ και πέρα αν θα τα κρατήσει
Αγγελική απόλυτη βασίλισσα, αυτοκρατόρισσα, Φαραώ της ελληνικής tv 27 χρόνια τώρα! <3