ANT1: Ναυαγεί η ιδέα της απογευματινής ζώνης!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

 


Εδώ και μερικές εβδομάδες γίνεται λόγος για την απογευματινή ζώνη στον ΑΝΤ1!

Πολλοί φιγουράριζαν ως οι μνηστήρες για τη θέση του παρουσιαστή μιας απογευματινής εκπομπής που ήθελαν να κλέψει λίγο από την τηλεθέαση και την θεματολογία του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Ρίτσα Μπιζόγλη, Μαρία Σαράφογλου και Ντόρα Κουτροκόη ήταν μερικά από τα ονόματα που το ρεπορτάζ ήθελε να έχουν δεχτεί πρόταση από τον σταθμό για να αναλάβουν αυτή την εκπομπή που κάποιοι μάλιστα ήθελαν να ξεκινά και μετά το Πάσχα.

Εδώ και πολύ καιρό στον ΑΝΤ1 θέλουν να δημιουργήσουν νέες εκπομπές που θα ενισχύσουν το πρόγραμμα και θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό που σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως χάνεται στο ζάπινγκ.

Μάλιστα για την ίδια ώρα κάποιοι έγραψαν πως ακόμα και η Ζήνα Κουτσελίνη φλερτάρει για ζώνη αυτή κάτι που η ίδια πρόσφατα διέψευσε κατηγορηματικά αφού η σχέση της με το Star είναι εξαιρετικές και η ανανέωση του συμβολαίου της θεωρείται βέβαιη.

Η αλήθεια είναι πως ένα μαγκαζίνο με τον Γιώργο Λιάγκα απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο θα είχε ένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Όπως μαθαίνω όμως, στον ΑΝΤ1 δεν θα δημιουργήσουν κάποια εκπομπή τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν στην απογευματινή ζώνη καθώς πιστεύουν ότι πια η τηλεοπτική πίτα είναι μοιρασμένη και μια τέτοια κίνηση θα έπεφτε στο κενό. Όσο για τις τρεις κυρίες της ενημέρωσης που ανήκουν στο ενημερωτικό δυναμικό του σταθμού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν πρόκειται να αναλάβουν τουλάχιστον άμεσα κάποια εκπομπή.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, εκτός από την Ντόρα Κουτροκόη που το πιθανότερο είναι να αναλάβει την καλοκαιρινή καθημερινή εκπομπή μόλις ρίξει αυλαία ο Γιώργος Παπαδάκης, τόσο η Μαρία Σαράφογλου όσο και η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι δύο παρουσιάστριες που βρίσκονται σε καίριες θέσεις στον μηχανισμό του δελτίου εκτός από την παρουσίαση για να αναλάβουν και έξτρα εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κανάλι δεν θέλουν να χαλούν τις συνήθειες των τηλεθεατών αφού ακόμη και οι επαναλήψεις που παίζονται σχεδόν 20 χρόνια αντέχουν στον ανταγωνισμό ακόμη και απέναντι από ζωντανά προγράμματα.

Γιώργος Μπέζας-znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άρα από Δευτέρα του πασχα παλι ποπωτας τα απογευματα στον αντ1. Θα μπορουσαν να συνέχιζαν τον ήλιο μέχρι Ιουνιο τότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορίας άξια η επιλογή τους να ολοκληρωθεί ο Ήλιος νωρίτερα. Θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν και να κλείσει με καλά ποσοστά, δεδομένης της ανόδου που έχει τις τελευταίες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το έρμο το Brooklyn Nine Nine τους κακόπεφτε που έκανε 10% τηλεθέαση καθημερινά; Καημό το έχω να ολοκληρώσει ο ΑΝΤ1 μια ξένη σειρά που δεν θα μιλάει τουρκικα μια φορα στην τηλεοπτική του πορεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένε ξελένε, βάζουν, αλλάζουν, δε ξέρουν τι θέλουν εκεί στον ant1. Κακή εικόνα για ένα ιστορικό κανάλι. Έχει πέσει σε κακά χέρια, σε ερασιτέχνες δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε θέλουν να χαλούν τις συνήθειες των τηλεθεατών λέει. Στο κανάλι που ο ήλιος άλλαξε 50 φορές ώρα , που μέχρι και το Ρουκ ζουκ είχαν μετακινήσει κάποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η μεγαλοφυΐα που λέγεται Λάτσιος το έκανε τότε με το τηλεπαιχνίδι κι επέστρεψε μετά από 2 μήνες στην κανονική του ώρα κακήν κακώς

      Διαγραφή
  6. ΄΄Δεν θέλουν να χαλούν τις συνήθειες των τηλεθεατών΄΄! Ποιος; O αντ1; Χχαχαχχχχχχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !