«Ψήνεται» τηλεοπτική βόμβα; Η Ζήνα Κουτσελίνη στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4


Στο live πρόγραμμα θέλει να επενδύσει περισσότερο ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, καθώς όπως έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την απογευματινή ζώνη 4-6, η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί το πιο αδύναμο σημείο του σταθμού. 

Η πρώτη κρούση έγινε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν ήταν πολύ θετικός σε αυτή την πρόταση καθώς προτιμά να μείνει στην πρωινή ζώνη, είτε μόνος του είτε με τη Φαίη Σκορδά. Ένα όνομα που έχει «πέσει» στις συσκέψεις στο Μαρούσι είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία διανύει φέτος στο STAR την καλύτερη της χρονιά με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το συμβόλαιο της λήγει φέτος και η γνωστή παρουσιάστρια θα κληθεί να αξιολογήσει τις προτάσεις. 

Ο ΑΝΤ1, μάλιστα, σκοπεύει να προτείνει στη Ζήνα να αναλάβει και σύμβουλος του ψυχαγωγικού τμήματος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά έχουν αποκατασταθεί πλήρως με αποτέλεσμα να βρεθεί και καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό». Ιδιαίτερα αν Γιώργος και Φαίη «σπάσουν» τη νέα σεζόν, η Ζήνα θα μπορούσε να αναλάβει να στήσει εκ νέου την εκπομπή. 

Από την άλλη, οι σχέσεις της με το STAR παραμένουν άριστες, με την ίδια να εμπιστεύεται τις μακρόχρονες συνεργασίες. Όλα θα φανούν στο προσεχές διάστημα, αλλά όσοι γνωρίζουν προσωπικά τη Ζήνα, εκτιμούν πως δεν θα μαθευτεί τίποτα πριν τη λήξη της φετινής σεζόν καθώς δεν αποκαλύπτει ποτέ τα σχέδια της σε δημοσιογράφους. 

Να θυμίσουμε πως η Ζήνα είχε δεχθεί ξανά πρόταση από τον ΑΝΤ1 το 2018, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όλοι θα μείνουν στην θέση τους. Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα που δεν παίρνεις εύκολα το ρίσκο για αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε ant1,μυαλο δεν βαζεις.Αφου με 3 τηλεπαιχιδια και ραδιο αρβυλα γεμιζει μια χαρα η απογευματινη ζωνη,για ποιον λογο εχουν φαγωθει να αντιγραψουν το Mega με μια απογευματινη εκπομπη-καρμπον του ευαγγελατου που με μαθηματικη ακριβεια θα πατωσει?Με αντιγραφες κανενας δεν πηγε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδανική επιλογή και για τον ΑΝΤ1 και για τη Ζήνα. Ταιριάζει καλύτερα στη φυσιογνωμία του καναλιού απ οτι στο Σταρ. θα πάει πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !