Στον ΑΝΤ1 «κλειδώνει» ο Νίκος Στραβελάκης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Λίγο πριν από το τέλος της φετινής σεζόν και τα κανάλια σχεδιάζουν και οργανώνονται για την επόμενη με αποτέλεσμα να αρχίζουν και οι πρώτες τηλεοπτικές μεταγραφές που επίσημα θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής δύο δημοσιογράφοι φαίνεται πως ανοίγουν πρώτοι τον μεταγραφικό χορό, ο Νίκος Στραβελάκης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1

Αν και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ακόμη είναι διχασμένοι για το αν πρέπει να ενεργοποιηθεί η καθημερινή απογευματινή ζώνη, ωστόσο φαίνεται πως ήδη έχουν δώσει τα χέρια με τον Νίκο Στραβελάκη που βρίσκεται στο δελτίο του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ για να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού.

Από την επόμενη σεζόν το πιθανότερο είναι να τον δούμε απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο με μια εκπομπή όπως το Live news.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ίδια ζώνη είχαν ακουστεί τα ονόματα του Γιώργου Λιάγκα, που αρνήθηκε, της Μαρίας Σαράφογλου και της Ρίτσας Μπιζόγλη.

Και από το Οpen στον ΣΚΑΪ

Στον ΣΚΑΪ τώρα τη θέση του παρουσιαστή ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, θέση που κατείχε ο Νίκος Στραβελάκης, φαίνεται πως θα αναλάβει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Open Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει αποδεχτεί την πρόταση του καναλιού του Φαλήρου.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απεγνωσμενες κινησεις. Ή αλλιως καμμενα χαρτια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α καλά. Είχαμε τον Ευαγγελάτο στη ζώνη αυτή να κάνει το σόου του τώρα θα έχουμε έναν ακόμα. Σε αρκετά συμφωνούν αυτοί οι δύο άρα στο ίδιο μήκος κύματος θα κινούνται οι εκπομπές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !