Breaking News

ΑΝΤ1: Τον Ιούλιο έρχονται οι «Ιατρικές υποθέσεις»

 

Αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της φετινής σεζόν τα κανάλια δεν σταματούν να βγάζουν στον αέρα καινούργιες εκπομπές, προσπαθώντας να ενισχύσουν τα προγράμματά τους στη σκληρή μάχη του ανταγωνισμού και της τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε μία ακριβώς βδομάδα, τη Δευτέρα μετά το Πάσχα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Ωστόσο εκτός από το τηλεπαιχνίδι, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει προγραμματίσει κι άλλες πρεμιέρες, ακόμα και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα ενός καινούργιου για τη χώρα μας format, του «Γέλασες; Έχασες», που οι συμμετέχοντες θα προσπαθούν να μείνουν… παγωμένοι απέναντι σε ό,τι αστείο συμβαίνει, είτε από τους υπόλοιπους, είτε από την ομάδα παραγωγής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, στον ΑΝΤ1 προγραμματίζουν κι ένα ακόμα καινούργιο για τη χώρα μας τηλεοπτικό προϊόν, το όποιο είναι… δεν θα το πω «μυθοπλασία», αλλά δραματοποιημένες ιατρικές ιστορίες, υποθέσεις δηλαδή που έχουν σχέση με ιατρικά περιστατικά. Ο προσωρινός τίτλος της είναι Ιατρικές Υποθέσεις και στο επίκεντρό της μία ομάδα ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων σε ιδιωτικό θεραπευτήριο που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με διαφορετικές ιατρικές υποθέσεις.

Στις Ιατρικές Υποθέσεις οι εμπλεκόμενοι μιλούν και στην κάμερα, αναλύοντας όσα συμβαίνουν, τις σκέψεις τους, τις αγωνίες τους και πολλά ακόμα που θα έχουν σχέση με την ιστορία, ή πιο σωστά «τις ιστορίες» που θα ξετυλίγονται σε κάθε επεισόδιο. Η πρεμιέρα των Ιατρικών Υποθέσεων έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο και αν καταφέρουν να σημειώσουν υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης τότε θα πάρουν το εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν.

9 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Απορώ ποιος επιλέγει αυτά τα προγράμματα στον ΑΝΤ1.

TV είπε...

Μάλιστα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Ant1 με τα υψηλής ποιότητας προγράμματα χαχαχα

Νίκος Γ. είπε...

Ελπίζω τουλάχιστον να ναι κανονικοί ηθοποιοί και όχι σαν Οικογενειακές Ιστορίες..

Γιάννης είπε...

Άρα δε θα το βγάλουν μετά το πασχα που έλεγαν? Ίσως να το προοριζουν για τη ζώνη των 16.00 από Σεπτέμβρη

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς παραπλανητική η φωτογραφία στην ανάρτησή σας. Αφορά Ιρλανδική σειρά με τον ίδιο τίτλο και όχι το scripted reality που αγόρασε ο ΑΝΤ1. Και που την προηγούμενη εβδομάδα γραφόταν ότι θα ξεκινήσει να προβάλλεται τέλος Απρίλη! Όσο για τον φίλο που ελπίζει να παίζουν κανονικοί ηθοποιοί, οι πληροφορίες λένε ότι ξεμαλλιάζεται όλο το ελληνικό θέατρο ποιος θα πρωτοπαίξει σ’ αυτό το αριστούργημα!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε αν θα είναι με συνδρομή ή οχι;

Ιπτάμενο πλυντήριο είπε...

Και στις 21:00 τι θα παίζει μεχρι να τελειώσει η σεζον?Θα μείνουν με το τουρκικό και τα μονοψήφια?

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι γράφτηκε δεν είναι reality αλλά σειρά πρoερχόμενη απο την πολύ επιτυχημένη βέλγικη σειρά Τhe clinic!

TV είπε...

Έλεος καταλάβετε το οικογενειακές ιστορίες αλλά με νοσοκομεία θα είναι