Η «Κλινική» του ΑΝΤ1: Η χρονική πίεση, οι στόχοι στην τηλεθέαση και το μέλλον της σειράς....

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9


Στο «κόκκινο» δουλεύουν αυτή την περίοδο όλοι οι συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που εργάζονται στη νέα ιατρική σειρά του ΑΝΤ1 «Η κλινική». Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα και αυτά είναι καθημερινά και πολύωρα, καθώς στόχος του καναλιού είναι η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του επόμενου. 

Η υπόθεση εστιάζει σε δύσκολα περιστατικά που εκτυλίσσονται σε ένα νοσοκομείο. Τέσσερις γιατροί και μια νοσοκόμα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Τα επεισόδια που θα γυριστούν θα είναι συνολικά 60 και κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 21.00.

Η σκέψη είναι αν τα αποτελέσματα στην τηλεθέαση είναι θετικά να συνεχίσει η σειρά στην prime time του σταθμού μέχρι και τον Ιούλιο, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Αυτό, βέβαια, θα σημαίνει πως θα προβάλλεται σε άλλη ζώνη προβολής. 

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 δηλώνουν ανεπίσημα πως θα είναι ικανοποιημένα αν η σειρά καταφέρει με τον βαρύ ανταγωνισμό να «χτυπήσει» το 10%, κάτι το οποίο από τους ειδικούς της αγοράς κρίνεται ακατόρθωτο, όταν αυτή τη στιγμή η ζώνη έχει «παγιωθεί» σε ποσοστά της τάξεως του 4%.

Το σίγουρο είναι πως ασκείται χρονική πίεση για να προλάβουν τους χρόνους, καθώς σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει και η προώθηση για την επικείμενη πρεμιέρα. 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα κάψουν τη σειρά αν μπει 9 και έχουμε ανάγκη από Καλές ελληνικές παραγωγές. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Scripted reality, τύπου Οικογενειακές Ιστορίες. Μη σκας λοιπόν!

      Διαγραφή
    2. Α, δεν ήξερα.. Χαχαχ

      Διαγραφή
  2. Η σειρά Σέρρες πολύ καλή. Πρέπει να παίξει στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνικό είναι αυτό; Ποιοι παίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί τέλη του μήνα! Ο Απρίλης έχει ακόμα δύο εβδομάδες. Την Μεγάλη Εβδομάδα και την Εβδομάδα της Διακαινησίμου, αυτή μετά το Πάσχα δηλαδή που αρκετοί έχουν ακόμα άδεια, τα σχολεία είναι κλειστά κλπ. Αυτή την εβδομάδα θέλουν να το βγάλουν;; Για να προλάβουν τον ανταγωνισμό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλος της σεζόν, με τα ανταγωνιστικά προγράμματα να κορυφώνουν τη δράση τους, τον καιρό να φτιάχνει, τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού να αναστέλλονται, ο ΑΝΤ1 κάνει πάλι την επική κίνηση να βγάλει νέο πρόγραμμα. Αφού τίποτα άλλο δεν του βγήκε, αυτή τη φορά δοκιμάζει scripted reality. Γιατί δεν πρόκειται σειρά μυθοπλασίας (εξ ου και δεν υπάρχει καμία αναφορά σε συντελεστές, ηθοποιούς, κλπ). Άρα Οικογενειακές Ιατρικές Ιστορίες by night. Και αν κρίνουμε από τους ρυθμούς, γυρισμένες στο πόδι. Βρε λες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ ότι γράφτηκε πρόσφατα,πρόκειται για την πολύ επιτυχημένη βέλγικη σειρά "Τhe clinic"και θα μεταφερθεί στα ελληνικά δεδομένα.Αρα πρόκειται για σειρά και όχι για reality.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Scripted reality, λέμε. Και αν δεις στις ανακοινώσεις χρησιμοποιούνται όροι όπως format και αληθινές ιατρικές υποθέσεις. Γι’ αυτό άλλωστε δεν γίνεται καμία αναφορά σε συντελεστές, ηθοποιούς, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !