ΑΝΤ1: Πώς το Μουντιάλ ανατρέπει όλον τον προγραμματισμό του καναλιού για τη μυθοπλασία;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» τι; Τι συμβαίνει με το «Ντέρτι»; Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στη μυθοπλασία για του χρόνου; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα του τηλεοπτικού κοινού για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Στα μέσα του Ιουνίου θα ρίξουν αυλαία «Άγριες Μέλισσες», που για τρεις τηλεοπτικές σεζόν άλλαξαν την prime time όχι μόνο του ΑΝΤ1 αλλά και των άλλων τηλεοπτικών σταθμών που επέστρεψαν στη μυθοπλασία βλέποντας τα υψηλά νούμερα που σημείωσε η σειρά από την πρώτη μέρα γνωριμίας με το τηλεοπτικό κοινό.

Ο «Σασμός» στον Αlpha και η «Γη της Ελιάς» στο Μega είναι δύο από τις καθημερινές σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που προβάλλονται.

Στον ΑΝΤ1 όμως- και ενώ οι άλλοι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί επενδύουν στην μυθοπλασία- φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχουν «παγώσει» τις όποιες εργασίες για«Το Ντέρτι» την νέα σειρά, που θα αντικαθιστούσε τις «Μέλισσες».

Πριν από καιρό είχε ακουστεί πως τα πρώτα κάστινγκ και τα ραντεβού με τους συντελεστές θα ξεκινούσαν πριν το Πάσχα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το καλοκαίρι ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, προκαλώντας σε κάποιους πολλές απορίες αλλά και αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο λόγος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ και θα μεταδώσει το κανάλι από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Η διοργάνωση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος θα διεξαχθεί ακριβώς στο peak του πρώτου μισού της νέας τηλεοπτικής σεζόν και στον ΑΝΤ1 καθημερινά θα προβάλλονται ποδοσφαιρικοί μεγάλοι αγώνες.

Και μπορεί το Μουντιάλ να φέρνει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης σε συγκεκριμένα κοινά,  ωστόσο ο χρόνος διεξαγωγής του φέτος  λειτουργεί ως τροχοπέδη στον προγραμματισμό του σταθμού. Αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θα πρέπει για τους δύο πρώτους μήνες της τηλεοπτικής σεζόν – Σεπτέμβρη και Οκτώβρη- να δημιουργήσουν μια εναλλακτική πρόταση για την prime time ζώνη αφού από τον Νοέμβρη και δεδομένου πως τότε θα ξεκινήσουν και οι «Ράδιο Αρβύλα» το πρόγραμμα θα ανατραπεί για χάρη του ποδοσφαίρου.

Την ίδια περίοδο οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα τα δυνατά τους χαρτιά από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και σε όλες τις ζώνες ακόμη και με νέες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Ο Δάσκαλος» στο Μega ή το GNTM στο Star που έχει φανατικούς τηλεθεατές.

Στον ΑΝΤ1 μέχρι στιγμής τηρούν σιγήν ιχθύος ως προς το τι ετοιμάζουν, καθώς φαίνεται πως έχουν ρίξει το βάρος του στην μεγάλη πρεμιέρα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που ξεκινά στις 25 Απριλίου.

Μένει να δούμε αν μετά το Πάσχα ξεκινήσουν να γίνονται τα πρώτα ραντεβού για το «Ντέρτι» που το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

znews.gr-Γιώργος Μπέζας

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αναμένεται και η επόμενη σεζόν να είναι ζόρικη για τον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το Μουντιάλ αλλά για ένα αθλητικό κανάλι ή για την ΕΡΤ που έχει 3 κανάλια για να το βολέψει. Δυστυχώς άλλη μια άστοχη επιλογή του ΑΝΤ-1 που θα τη πληρώσει ακριβά. Υποτίθεται είναι ένα πολυσυλλεκτικό κανάλι με ποικιλία στο πρόγραμμα του. Γιατί να επενδύσει σε αγώνες που θα του ανατρέψουν το προγραμματισμό; Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό. Απορίας άξιο πως σκέφτεται η διοίκηση και πως τους επιτρέπουν τέτοιους χειρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσε να αξιοποιήσει τη συχνότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για την προβολή κάποιων αγώνων (αφού πρώτα γινόταν στο συγκεκριμένο κανάλι ένα λανσάρισμα με νέο όνομα) και των υπολοίπων στο ΑΝΤ1+ και ο κανονικός ΑΝΤ1 να έχει σειρές-ψυχαγωγικές εκπομπές όπως και τα άλλα κανάλια. Το να ξεκινήσει η σεζόν τον Γενάρη δεν είναι λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσαν να ανεβάσουν το ντέρτι και τις άλλες σειρές στο ant1 + και από Γενάρη να προβληθούν στην τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μια γκάφα του ΑΝΤ1, ποιος θα κάτσει να πληρώσει το ΑΝΤ1+, πλάκα μας κάνουν; Εν τω μεταξύ τα περισσότερα κανάλια έχουν μπει δωρεάν ήδη στην υβριδική τηλεόραση… hbbtv. Όλα λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !