Εκτός ΑΝΤ1 η Ντόρα Κουτροκόη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Και ενώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ήθελε την Ντόρα Κουτροκόη να συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 μετά το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής της τα Σαββατοκύριακα πριν από λίγους μήνες (καθώς είχε άριστες σχέσεις με τον σταθμό) έρχεται η ανατροπή.

Μετά τη γνωστοποίηση που υπάρχει «πάγωμα» όσον αφορά την απογευματινή εκπομπή -που το ρεπορτάζ  την ήθελε να ξεκινά μετά το Πάσχα- μάθαμε ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπό άκρα μυστικότητα αποχώρησε από τον σταθμό και δεν ανήκει στο δυναμικό του εδώ και αρκετό καιρό.

Το περίεργο είναι ότι το όνομά της ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες μαζί με αυτά τις Ρίτσας Μπιζόγλη και της Μαρίας Σαράφογλου για την παρουσίαση της απογευματινής εκπομπής που τελικά δεν θα βγει και που αρχικά είχε προταθεί να παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα μέχρι πριν από λίγες μέρες, ακόμα και στην εκπομπή Happy day η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωνε και η ίδια ότι η Ντόρα Κουτροκόη βρίσκεται στο desk των ειδήσεων του ANT1.

Επιπλέον, το όνομά της ακούστηκε ακόμα και για την πρωινή ζώνη της καλοκαιρινής εκπομπής μόλις ρίξει αυλαία ο Γιώργος Παπαδάκης.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !