Αλλαγή σχεδίων για Λιάγκα-Σκορδά: Ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί, εκείνοι «χώρια»...

Άρης Κατσιφής
3


Οι αποφάσεις του ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και το «αγκάθι» με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Αν μπορούσε να παγώσει τον χρόνο ο ΑΝΤ1 στην εικόνα και στις επιδόσεις που έχει αυτή τη στιγμή η πρωινή του ζώνη, θα το έκανε. Η συνταγή φαίνεται να έχει δέσει για τα καλά και στις περιπτώσεις αυτές δεν αλλάζεις τίποτα.

Πράγματι, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διατηρήσει την πρωινή ζώνη ακριβώς όπως είναι αυτή τη στιγμή. Παρότι υπήρξαν σκέψεις και αλλεπάλληλες συζητήσεις για τριχοτόμηση της ζώνης με τον Γιώργο Παπαδάκη νωρίς το πρωί και στη συνέχεια δύο ξεχωριστές εκπομπές, μία με τον Γιώργο Λιάγκα και μία με τη Φαίη Σκορδά το σενάριο αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ΑΝΤ1. Το κανάλι κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι η οριστική του απόφαση είναι μία: «Θέλουμε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά μαζί», να συνεχίσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο στη ζώνη 10 με 1 και με την ίδια σύνθεση ομάδας.

Την απόφαση τους την έχουν ήδη επικοινωνήσει στους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι, ωστόσο, φέρονται να διαφωνούν έντονα. Η προοπτική να πάρουν τηλεοπτικό «διαζύγιο» την προσεχή σεζόν και να συνεχίσουν χώρια τέθηκε πριν από δύο. μήνες και ικανοποίησε τόσο τον Γ. Λιάγκα όσο και τη Φ. Σκορδά. Μάλιστα, αμφότεροι άρχισαν να κάνουν σχέδια για τη «χωριστή» τους πορεία στο μέλλον και, τώρα που ο ΑΝΤ1 επιμένει να συνεχίσουν μαζί, νιώθουν «εγκλωβισμένοι» στην ίδια τους την επιτυχία.

Σύμφωνα με τη Real, οι δύο παρουσιαστές δεν επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί στο «Πρωινό» και προβάλλουν ισχυρές αντιστάσεις στον σχεδιασμό πού αποφάσισε ο ΑΝΤ1. Τη στιγμή που η εκπομπή αγγίζει καθημερινά ποσοστά 20%, οι δύο πλευρές επιμένουν στη θέση τους (ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί, οι δύο παρουσιαστές «χώρια») και οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο. Μια ενδιάμεση λύση που φέρεται να προτείνεται από τον ΑΝΤ1 είναι ο Γ. Λιάγκας και η Φ. Σκορδά να συνεχίσουν ως δίδυμο στο «Πρωινό» για μία χρονιά ακόμα και να χωρίσουν μετά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αφού έχουν δει ότι το χωριστά δεν τους πάει, γιατί δεν κάθονται σε αυτό που πέτυχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει περίπτωση να τους δούμε σε άλλο κανάλι χωριστά εννοείται αν δεν τους κάνει την χάρη ο σταθμός που βρίσκονται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 διαφορετικά ρεπορτάζ έχει δώσει η ανδρικοπούλου για το πρωινό. Απορώ αν έχουν βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !