X Factor: Την πάγωσε η Μαρίζα Ρίζου – «Μου φαίνεσαι τσαπερδονο…σφυρίχτρα»

Άρης Κατσιφής
1


Για μια θέση στην επόμενη φάση του X Factor βρέθηκε να διαγωνίζεται η Βασιλεία Τζίνα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο MEGA.

Μοναδικό στόχο είχε ασφαλώς να… «κλέψει» με την χροιά της φωνής της τον Στέλιο Ρόκκο, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Μιχάλη Κουινέλη.

Η γοητευτική διαγωνιζόμενη του X Factor επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Έμπνευση» σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα και μπόρεσε να κάνει την έκπληξη με την άνεση που χαρακτήρισε την ερμηνεία της. Ειδικότερα, σύσσωμη η κριτική επιτροπή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για να ακολουθήσει, έπειτα από προτροπή του Στέλιου Ρόκκου, ακόμα ένα τραγούδι δίχως μουσική.

«Και το πρώτο μόνο τραγούδι να έλεγες και να μην έλεγες αυτό το acapella ήμουν πολύ θετική γιατί μου φαίνεσαι και τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα και γλωσσού και εγώ το εκτιμώ αυτό το είδος » τόνισε, μέσα σε όλα, η Μαρίζα Ρίζου για να… παγώσει τόσο την 27χρονη Βασιλεία όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να ακολουθήσει  ένα μεγάλο «ναι»  το οποίο μιμήθηκαν οι υπόλοιποι τρεις κριτές και τον έστειλαν στην επόμενη φάση του X Factor.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !