Το X Factor του Mega έρχεται... Ποια ημερομηνία και ώρα θα κάνει πρεμιέρα;

4

Το talent show που έχει καθιερώσει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 με μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών. 

Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκινά. Παθιασμένες ερμηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις έρχονται στις auditions του «X Factor» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. 

 Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους. 

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ. 

 Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους. ???? Τα live του «X Factor», θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου. 

Το παγκόσμιο φαινόμενο «X Factor» κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10, και χτυπά στην καρδιά της μουσικής.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαββατοκύριακο τι ώρα θα παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κλάψουν στο mega φέτος. Μου κάνει εντύπωση που δεν έπιασαν τον παλμό του κόσμου. Ούτε ένα σόου δεν πήγε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη μια ώρα πρόγραμμα θα είναι; Το Celebrity Game Night πάει σαββατο στις 21:00; Η Νικολουλη θα αλλάξει ώρα την Παρασκευή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αμήχανη στιγμή που η επανάληψη των Απαράδεκτων θα έκανε μεγαλύτερα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !