Total Blackout: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι celebrities στο νέο παιχνίδι του Alpha

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Τα γυρίσματα του Total Blackout ξεκίνησαν και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί από τον Alpha η ημερομηνία της πρεμιέρας του παιχνιδιού που θα παρουσιάζει ο Αναστάσιος Ράμμος. Μπορεί το παιχνίδι να είναι γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό από τότε που στον ΑΝΤ1 το παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ αλλά το Total Blackout είναι πολύ διαφορετικό. Οι δοκιμασίες από τις οποίες περνούν οι παίκτες είναι πολύ πιο τρομακτικές και η αγωνία για τους τηλεθεατές πολύ μεγαλύτερη. Η διαδικασία είναι λίγο πολύ γνωστή.

Μία ομάδα δύο ατόμων μπαίνει σε ένα λαβύρινθο όπου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και πρέπει να μαντέψει τι μπορεί να κρύβεται μέσα σε μία γυάλα χρησιμοποιώντας την αφή. Μόνο που ορισμένα αντικείμενα, όσο αθώα κι αν είναι στο σκοτάδι γίνονται πολύ τρομακτικά.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πρώτοι τολμηροί celebrities που μπήκαν στο παιχνίδι;

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε ένα αγαπημένο ζευγάρι που έχει δοκιμαστεί στα… δύσκολα. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο νικητής του Survivor και η γυμνάστρια έλαβαν μέρος στο παιχνίδι και τα κατάφεραν περίφημα.

Δεν ήταν όμως οι μόνοι Survivos που δέχτηκαν πρόταση! Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και ο Περικλής Κονδυλάτος ήδη έκαναν γυρίσματα ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφία με τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Στο Total Blackout θα δούμε όμως και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κατερίνα Λένη. Οι δυο τους θα φορέσουν τις στολές τους και θα επιχειρήσουν να δουν τι κρύβεται μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χιλιες φορες καλυτερο το παλιο concept του παιχνιδιου στον ant1 με ατομικο παιχνιδι και χωρις δηθεν-wannabe "celebrities"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !