Σε λίγες μέρες η Βίκυ Καγιά δίνει την οριστική απάντησή της στο STAR

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Το GNTM έρχεται τον Σεπτέμβρη, αλλά με ποιους; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή τη στιγμή αυτό που αναμένει το κανάλι είναι η οριστική απάντηση που θα δώσει η Βίκυ Καγιά. Θα πει το ναι;

Όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν έχει πει ναι, αλλά δεν έχει αρνηθεί την πρόταση επιστροφής της στο GNTM. Ο σημαντικότερος παράγοντας που θα παίξει ρόλο για την απάντησή της, είναι οι χρόνοι των γυρισμάτων. Η παρουσιάστρια θα συμφωνήσει στην περίπτωση που θα μπορέσει να σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα. Αυτό εξάλλου, είναι κάτι που το έχει εκφράσει και η ίδια με διάφορους τρόπους στις συνεντεύξεις της.

Το σενάριο περί επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς εξαρτάται άμεσα από την απάντηση της Βίκυς Καγιά. Φαίνεται, όμως, πως και η πρόσφατη κόντρα της με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί προκάλεσε δυσαρέσκεια σε αρκετό κόσμο…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν το αργότερο μέχρι τις αρχές Απριλίου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία του project.

Όσο για το DWTS, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το GNTM και αν δεν μοιάζει και πολύ πιθανό να επιστρέψει το show χορού, ο σταθμός δηλώνει πως δεν το έχει εγκαταλείψει.

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !