Απολύσεις στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Από μέρα σε μέρα το πάνε στο OPEN και για την επανεκκίνηση της ψυχαγωγίας. Κι αυτό γιατί πέρα από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη που έκανε σήμερα πρεμιέρα και τις ξένες ταινίες από σήμερα ξεκινούν και οι ελληνικές ταινίες πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΚ πρόκειται να ξεκινήσουν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές στο OPEN τόσο της Ελένης Τσολάκη το πρωί όσο και το μεσημεριανό με τη Νικολέττα Ράλλη.

Ωστόσο, στην περίπτωση της Νικολέττας Ράλλη, η εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” ναι μεν θα βγει στον αέρα το Σάββατο, ωστόσο, με πολλές απώλειες. Κι αυτό γιατί ξεκίνησαν οι απολύσεις, αλλά και τα προβλήματα στις πληρωμές των υπαλλήλων και μειώσεις μισθών. Συγκεκριμένα, όλοι οι συντελεστές της εν λόγω εκπομπής που ανήκουν στην εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη και όχι στο OPEN καθώς πρόκειται για χρόνο που είναι πουλημένος από το κανάλι στη συγκεκριμένη εταιρεία πωλήσεων, δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τον Φεβρουάριο αν και τον δούλεψαν κανονικά καθώς η εκπομπή έβγαινε στον αέρα του OPEN

Aυτό σημαίνει ότι προτού μάθουν ή δουν τι θα συμβεί με τον Μάρτιο, καθώς είναι ο μήνας που εκδηλώθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία και η εκπομπή δεν έβγαινε, έχουν μισθολογικές απώλειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, απολύθηκαν τέσσεα άτομα από τη δημοσιογραφική ομάδα μεταξύ αυτών ο Πάνος Βήτας, η Σοφία Στεφανίδου, η Αντζελα Ζούγρα και ένας viewer της εκπομπής, ενώ δεν έλειψαν και οι περικοπές μισθών στο μισό από τα συμφωνημένα και μάλιστα σε ανθρώπους μπροστά από τις κάμερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατάσταση δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το κανάλι της Παιανίας καθώς πρόκειται για μια εμπορική ζώνη.

youfly.com-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !