ΣΚΑΪ: «Ζήλεψε» τα νούμερα του Οpen; Το παρασκήνιο πίσω από το προσωρινό «διάλειμμα» του Love it

Άρης Κατσιφής
1

 


Η επικαιρότητα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία επίταξε κυριολεκτικά τον ενημερωτικό τομέα των καναλιών ώστε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για όλα συμβαίνουν.

Οι δυο προηγούμενες εβδομάδες ήταν καθοριστικές για το μέλλον των ψυχαγωγικών εκπομπών που προσάρμοσαν -άλλες με επιτυχία και άλλες όχι- τη θεματολογία τους.

Το Open ήταν ένα από τα κανάλια που προσαρμόστηκε αστραπιαία.« Πάγωσε» αμέσως τις ψυχαγωγικές του εκπομπές και παρέχει σχεδόν όλη την ημέρα ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από την καρδιά του πολέμου, μεταδίδοντας όλες τις εξελίξει, κάτι που απέφερε καρπούς και πρωτιές στα νούμερα.

Στον ΣΚΑΪ , λοιπόν, φαίνεται ότι «ζήλεψαν» τα νούμερα τηλεθέασης του Open.

Έτσι την τύχη της Μπέττυς Μαγγίρα θα έχει αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή της Iωάννας Μαλέσκου που για μια εβδομάδα θα βρίσκεται εκτός «αέρα».

Στη θέση του Love it θα συνεχίζουν την εκπομπή τους μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων οι «Αταίριαστοι».

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να κάνει «διάλειμμα» η εκπομπή κάποιοι λένε πως μπορεί και να είναι ένα τεστ για να δουν οι ιθύνοντες αν τελικά ο σταθμός έπρεπε ή όχι να αλλάξει τον χαρακτήρα του στην πρωινή ζώνη.

Οι καλά γνωρίζοντες στο κανάλι φαίνεται ότι αναγνωρίζουν πως δεν αγάπησαν όλοι τις ψυχαγωγικές εκπομπές αφού για κάποιους θα έπρεπε ο ΣΚΑΪ να μην χάσει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν φάνηκε να λαμβάνεται καθόλου υπόψιν ότι -πλην του Νίκου Μουτσινά-  δεν θα υπάρχει άλλη εκπομπή στο κανάλι που να προμοτάρει όλα όσα γίνονται στο Survivor.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου και ίσως θα αποτελέσει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Μένει να δούμε αν η εκπομπή θα επιστρέψει στην ώρα της με την ίδια διάρκεια ή θα συρρικνωθεί στον βωμό της ενημέρωσης.

Όσο για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου «Όλα Γκουντ» και Dot είναι δυο προγράμματα που έχουν μεγάλο διαφημιστικό χρόνο και δεν θα μπορούσαν να μην προβάλλονται παρότι το Dot δεν προβλήθηκε τελικά το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Πηγή: Znews

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το να κάνει ο Σκάι ότι κάνει άλλο κανάλι δεν θα του βγει σε καλό και είναι ρίσκο.
    Και να πω το εξής αφού είναι υποτίθεται ενημερωτικός σταθμός γιατί δεν έχει κάνει τόσα χρόνια 24 ώρες το 24ωρο ενημέρωση; Και όχι 10 ώρες μόνο και μετά ντοκιμαντέρ όπως ήταν παλαιότερα πριν μπει ο Τούρκος μέσα;
    Όταν λέμε κάτι πρέπει να το τηρούμε...
    Καθαρόαιμο ενημερωτικό κανάλι είναι το Πλέον το ΕΡΤnews που είναι στα πρότυπα των κρατικών καναλιών του εξωτερικού.Και μακάρι να το έχει στον αέρα μόνιμα και για πάντα.
    Να πάμε και για το OPEN το οποίο με αυτό που έκανε και ανέβασε τα ποσοστά του λύσσαξαν να το χτυπάνε και φυσικά ζήλεψαν ορισμένοι και θέλουν να το αντιγράψουν...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !