Το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» πάει Open;

1

Σε αναζήτηση τηλεοπτικού σταθμού, για να φιλοξενήσει το αγαπημένο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαίνεται πως βρίσκεται η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, άλλωστε, ήταν για χρόνια η καλύτερη παρέα των τηλεθεατών τα βράδια του Σαββάτου και ήδη έχει λείψει πολύ από τους δέκτες μας. Κρούσεις για να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους έχουν ήδη κάνει τόσο η ΕΡΤ όσο και το ΟΡΕΝ, με την πρώτη να βλέπει το «Στην υγειά μας» ως μια ιδανική λύση ενόψει της νέας σεζόν.


Γιατί; Σύμφωνα με το 7ΜέρεςTV καθημερινά πληθαίνουν οι εντάσεις μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής «Δυνατά», με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια και το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαντάζει ως ιδανικός αντικαταστάτης, ειδικά αν επανέλθει με τυμπανοκρουσίες στην ΕΡΤ. Από την άλλη η δημόσια τηλεόραση έχει πολλές μουσικές εκπομπές στη «φαρέτρα» της («Η αυλή των χρωμάτων», «Μουσικό κουτί»), οπότε δικαίως η Βίκυ Λάσκαρη φαίνεται πως δίνει προτεραιότητα στο ΟΡΕΝ.


Η διοίκηση του καναλιού γνωρίζει πολύ καλά ότι το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» έφερε σπουδαία ποσοστά τηλεθέασης στο σύνολο της τηλεοπτικής του παρουσίας, με εξαίρεση ίσως την τελευταία του σεζόν στο ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό και προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να το «κλείσει» για του χρόνου, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο φυσικά και πάλι στο τιμόνι.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !