Φοίβος Δεληβοριάς: Νέα πρωτότυπη σειρά μυθοπλασίας με μουσικά στοιχεία. Που θα παίζει;

0

Μία πρωτοποριακή ιδέα, που συνδυάζει τη μυθοπλασία και τη μουσική και φέρει τη σφραγίδα του Φοίβου Δεληβοριά, βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για κανονικό σίριαλ, με σενάριο και ηθοποιούς, στο οποίο θα υπάρχει έντονο το μουσικό στοιχείο. Τίτλος που επιλέχθηκε για τη νέα σειρά είναι τα «Νούμερα». Παρότι εμπνευσμένη από την «Ταράτσα του Φοίβου» (τις live εμφανίσεις που παρέπεμπαν στα παλιά αναψυκτήρια), δεν θα θυμίζει μουσική παράσταση με νούμερα επιθεώρησης αλλά σίριαλ με χαρακτήρες, διάλογους και ιστορία που θα εξελίσσεται απ8 επεισόδιο σε επεισόδιο.

Η ομάδα της σειράς «Τα νούμερα», περιλαμβάνει τέσσερις σεναριογράφους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Φ. Δεληβοριάς. Ο γνωστός τραγουδοποιός θα κρατά έναν από τους κεντρικούς ρόλους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, δεν θα υποδύεται τον εαυτό του, αλλά έναν ήρωα μυθοπλασίας που θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον ίδιο. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος στη σειρά, επικρατέστερος είναι ο Θανάσης Αλευράς, που υπήρξε ένας από τους βασικούς συνεργάτες στην «Ταράτσα του Φοίβου», ενώ ρόλο θα έχουν και stand-up κωμικοί.

Σε κάθε επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα» θα κάνει γκεστ εμφάνιση ένας διαφορετικός καλλιτέχνης, ο οποίος θα παίζει έναν ρόλο και θα τραγουδάει. Το κόνσεπτ έχει κάποια κοινά στοιχεία με τη γαλλική σειρά «Call my agent» («Πάρε τον μάνατζερ μου»), που παίζεται στο Νetflix, όπου, με επίκεντρο ένα πρακτορείο ταλέντων, παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα ως «πελάτες» με διάφορα προβλήματα προς επίλυση. Οι συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δοθεί το «πράσινο φως» και να εγκριθεί η ανάθεση της παραγωγής, την οποία έχει αναλάβει η εταιρεία Αργοναύτες. Τα «Νούμερα» προορίζονται για το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο του 2022.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !