Μάστορας: «Οι "MELISSES" δε μπορεί να παύουν να υπάρχουν επειδή δεν έχουν ανταπόκριση, θα πρέπει να είναι επιλογή τους»

0


Στην κάμερα του MEGA και την εκπομπή "Πάμε Δανάη” μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Μάστορας. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία.

"Η Μαρίζα Ρίζου με αποκαλεί 'ξινιόλα'. Όταν ζορίζομαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει, το λέω. Στο "X-Factor” ψάχνουμε αυθεντικότητα. Κάτι που να πηγάζει από την ψυχή του κάθε ταλέντου που βλέπουμε. Ο Μιχάλης με τον Στέλιο είναι σαν τους παππούδες στο "The Muppet Show”. Η Μαρίζα δεν είναι καθόλου αυστηρή και λέει 'συγγνώμη' στα παιδιά” και πρόσθεσε: "Δεν στεναχωριέμαι όταν λέω σε κάποιο από τα παιδιά 'ευχαριστούμε, γεια σας', γιατί θα ήθελα κι εμένα να μου λένε την αλήθεια για να γίνομαι καλύτερος”.

"Όταν ξεκινήσαμε ως μπάντα δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα έχει τόση διάρκεια η φάση μας. Πιστεύαμε πάρα πολύ στο πρώτο τραγούδι, στο πρώτο single. Την εποχή του 'Έλεγες' αισθανόμουν ότι, έδινα πολλά παραπάνω από όσα έπαιρνα από αυτό που συνέβαινε. Νομίζω πως η κατανόηση από τα παιδιά ήταν αυτή που με βοήθησε. Μοιράστηκα την ανησυχία μου το αν δηλαδή θα μπορώ να ανταπεξέλθω και στο πόση προσοχή λαμβάνω εγώ, σε συνάρτηση με το ποσά δίνω γι’ αυτήν τη μπάντα”.

Συμπλήρωσε μάλιστα: "Ήθελα κατανόηση, ήθελα να νιώσουν, αυτό που αισθάνομαι εγώ πάνω στην σκηνή, γιατί είναι λίγο διαφορετικό για τον frontman. Νομίζω έχουμε πια ξεπεράσει το γεγονός ότι ο πήχης αυτής της μπάντας είναι πολύ ψηλά. Δεν κάνουμε μουσική για την επιτυχία, αλλά για να περνάμε καλά εμείς πάνω στο stage και να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Μπορεί η επιτυχία να σταματήσει να συμβαίνει αύριο. Το έχουμε αποδεχτεί αυτό. Θα το αντιμετώπιζα ήρεμα. Οι "MELISSES" δεν μπορεί να παύουν να υπάρχουν επειδή δεν έχουν ανταπόκριση, θα πρέπει να είναι επιλογή τους”.

Για την επιτυχία των τραγουδιών παραδέχτηκε: "Έχω ένα μαγαζί στην Ακρόπολη, θα πάω να δουλέψω πάλι μέσα στο μπαρ. Τα τραγούδια μου, όταν είναι έτοιμα τα βάζω σε πολλούς φίλους, στον Γιάννη τον Κουτράκη και στους γονείς μου να τα ακούσουν. Ονειρεύομαι να μου αρέσω κάποια στιγμή. Ακόμα προσπαθώ να φτάσω εκεί. Δεν είμαι ποτέ σίγουρος για τα τραγούδια που βγάζω και δεν μετράω την επιτυχία ενός τραγουδιού με views και με likes”.

Μιλώντας για την οικογένεια και τη σχέση του με τα social media τόνισε: "Είμαι πολύ της οικογένειας. Νομίζω από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν έχεις καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου. Το σκέφτομαι δεκαπέντε χιλιάδες φορές, όταν πάω να ανεβάσω κάτι στα social. Πάντα κάθομαι διαβάζω σχόλια. Κακώς το κάνω. Φοβάσαι να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να φαντάζουν ακραίες εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι απλά η αρχή ενός διαλόγου. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εχθροί, να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλον”.


Δεν δίστασε μάλιστα να προσθέσει: "Όλο αυτό που συμβαίνει με το 'cancel culture' είναι λίγο παράξενο. Πρέπει όντως κάποιες απόψεις να φιλτράρονται καλύτερα, γιατί έχουν γίνει τεράστιες γκάφες τελευταία από πολύ μεγάλους καλλιτέχνες”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !