Σκληρές κριτικές για τα «Νεοκλασικά»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


Της Ντέπυς Γκολεμά στο media.gr:

 «Καλό θα ήταν τα "Νεοκλασικά" να έμεναν παλιά και κλασικά. Για τη νέα σειρά του Alpha ο λόγος , που μεταφέρει στη μικρή οθόνη αξέχαστες ελληνικές ταινίες, διασκευασμένες και με κάποιες αλλαγές, μοντέρνες, στο σενάριο. Μπορεί οι ηθοποιοί να είναι καλοί, αλλά στον "Φίλομου τον Λευτεράκη" κανείς δεν ήταν Μάρω Κοντού και Ντίνος Ηλιόπουλος. Ή Κώστας Βουτσάς…

-Προσωπικά δεν είμαι υπέρ ούτε της ασπρόμαυρης ταινίας που γίνεται έγχρωμη. Δηλαδή, ο Ζήκος, στον "Μπακαλόγατο", είναι το ίδιο καλός πασαλειμμένος χρώμα ή ασπρόμαυρος, όπως τον αγαπήσαμε;

-Επιπλέον, και η σκηνοθεσία δεν ευτύχησε και οι αλλαγές στο σενάριο ατύχησαν. Μερικά πράγματα άσ’ τα όπως τα βρήκες…»

Της Αφροδίτης Γραμμέλη στο protothema.gr:

Τα "Νεοκλασικά" πλασαρίστηκαν λίγο πολύ ως ο Μεσσίας της μυθοπλασίας. Δεν θα συμφωνήσω. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν σε σχέση με τις κλασικές ταινίες.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα Νεοκλασικά είναι μεν μία ευχάριστη σειρά, αλλά δυστυχώς είναι μία πρόχειρη δουλειά που οι νέοι ηθοποιοί ανεπιτυχώς προσπαθούν να μιμηθούν τους παλιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη Δεκαετία του 80 που έκαναν διασκευή ταινίες του 60,άλλαζαν τον τίτλο μόνο και θύμιζε το 80% τις παλιές ταινίες και όχι σε όλες από όσες έχουν βγει όμως υπάρχουν και κάποιες που είναι σαν τα νεοκλασικά.Στην περίπτωση των νεοκλασικών μόνο ένα 20-30% θυμίζουν,όπως επίσης δεν θύμιζε και η ταινία ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός που είχε βγει πριν λίγα χρόνια.
    Η Αφροδίτη Γραμμέλη που ήταν τότε να κάνει σκληρή κριτική; Δεν έβλεπε τότε βίντεοκασέτες; Σινεμά δεν πήγαινε; Εμείς που βλέπουμε εκατοντάδες ταινίες ξέρουμε και γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από την μεγαλοδημοσιογράφο και μπορούμε να κρίνουμε ανά πάσα στιγμή αν είναι κακό η καλό αυτό παίζεται στον Άλφα.
    Στον Άλφα αν έμενε δεν θα έγραφε σκληρή κριτική και θα τα αποθέωνε μάλιστα.
    Στα δικά μου μάτια είναι πολύ καλά, συμπαθητικά (ανάλογα με τις ταινίες) και ευχάριστα νεοκλασικά που τα οποία είναι κάποιες παλιές ταινίες,όχι όμως σειρά όπως τα λένε και νεοκλασικά λέγεται η ζώνη,η ώρα τις Παρασκευές που παίζονται.η Σειρά που κολλάει; Καινούρια μόδα αυτή....
    Το μόνο μείον είναι ότι έπρεπε να έχουν άλλο τίτλο όπως τις ταινίες του 80 που έκαναν διασκευή αλλά άλλαζαν και τον τίτλο, όπως και να παίζουν 1 και 20 λεπτά με 1:35 οι ταινίες του 60,όπως είναι τώρα είναι κουραστικό 2:20-2:35 χωρίς τις διαφημίσεις και 3 ώρες με αυτές μαζί δεν λέει.
    Όπως και να έχει,ωραία ιδέα αυτή με τα νεοκλασικά τα αγάπησα διότι είναι κάτι το διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΑΣ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !