«Σπίτι με το MEGA» με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

2


Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο καταξιωμένος δημιουργός μεγάλων επιτυχιών του λαϊκού τραγουδιού έχει ετοιμάσει μία απολαυστική βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA. 

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του. O Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Καραφώτης, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Ζωή Παπαδοπούλου ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας διασκεδάσουν αλλά και να μας συγκινήσουν. Θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τα: «Χωρίζουμε απόψε», «Τα Κατάφερες», «Τόσα Δειλινά», «Όσα έχω ζήσει», «Γιατί», «Λάθος» και πολλά άλλα. Special guest η γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου. 

Στη βραδιά συμμετέχουν επίσης οι: Νίκος Ζωιδάκης, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Δημήτρης Γιώτης, Άκης Δείξιμος, Χριστίνα Ράλλη, Ρία Ελληνίδου, Σοφία Φωτιάδου, Φώτης Παπαζήσης, που ολοκληρώνουν το ταξίδι στο πλούσιο μουσικό έργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ακόμα, ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου μιλάει για την πολύχρονη συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη.

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στο «Σπίτι με το MEGA», ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μάς προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με αγαπημένα τραγούδια και εξαιρετικές ερμηνείες από δημοφιλή ονόματα της ελληνικής μουσικής.

 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στο site του Mega αλλαξαν το προγραμμα και δειχνουν οτι θα βαλουν ενημερωτικη εκπομπη για τον πόλεμο το ερχόμενο Σαββατο. Έτσι κι αλλιώς το αφιέρωμα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα ήταν μάλλον η τελευταία εκπομπή γιατί μετα, τα Σαββατα θα είναι το νέο ''X-Factor''.

    Αρα με Βίσση έπεσε η αυλαία. (η Βισση ήταν και η πρώτη γυναίκα που είχε κάνει ''Σπίτι'' μετά την εναρξη με Ρεμο την Ανοιξη του 2020). Είναι αυλαία για την εκπομπή για φέτος? ΄Η αυλαία οριστική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !