Mega: Γιατί θέλει να απομακρύνει την Ανθή Βούλγαρη από την πρωινή εκπομπή;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

 


Θεωρείται φέτος η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς κι όμως φαίνεται ότι έχουν σκοπό να “σπάσουν” το δίδυμο που σημείωσε φέτος τη meg- άλη επιτυχία. Ο λόγος για την Κοινωνία Ωρα MEGA και το δίδυμο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», εδώ και αρκετό καιρό εξετάζουν το σοβαρό ενδεχόμενο της απομάκρυνσης της Ανθής Βούλγαρη από την εκπομπή που φέτος έκανε αναμφισβήτητα την μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σεζόν με ποσοστά τηλεθέασης που όλες οι ζώνες αλλά και όλοι οι παρουσιαστές ζηλεύουν.

Κι όμως πριν από λίγο καιρό, οι άνθρωποι του MEGA δεν έμειναν μόνο στα λόγια αλλά έγινε και πρόταση σε ένα άλλο πρόσωπο από ανταγωνιστική εκπομπή για να έρθει να πλαισιώσει τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Μαρία Αναστασοπούλου που τα τελευταια χρόνια στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου όχι μόνο έχει περάσει τις εξετάσεις αλλά έχει διακριθεί για τον χαρακτήρα αλλά και για το θάρρος και θράσος που διαθέτει.

Τα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού έκαναν στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μια καθόλου ευκαταφρόνητη πρόταση αλλά αυτά που τη συνδέουν με το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν είναι μόνο επαγγελματικά. Κι αυτό γιατί συνδέεται με σχέση αρκετών χρόνων με τον Γιάννη Κολοκυθά, τον Διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού αλλά και παρτενέρ της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στην εκπομπή τα “Παιδιά της αλλαγής”, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον η πρόταση έπεσε στο κενό.


Τώρα για ποιον λόγο εκεί στη Συγγρού αναζητούν την αντικατάσταση της Ανθής Βούλγαρη και βάζουν σε κίνδυνο την εκπομπή που φέτος έβγακε το κανάλι ασπροπρόσωπο αυτό είναι κάτι που μάλλον εμείς οι απ’ έξω δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αποχώρησαν από το OPEN όταν ελήφθη η απόφαση της ενοποίησης της πρωινής ζώνης με αποτέλεσμα το σύνολο της εκπομπής από τις 05.30 έως και τις 10.00 να αναλάβουν τότο ο Ακης Παυλόπουλος με την Ντόρα Κουτροκόη.


Στον Χασαπόπουλο είχε προταθεί θέση στο δελτίο ως προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ την οποία και δεν αποδέχθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μεγάλο λάθος αν ισχύει, έχουν φοβερή χημεία μεταξύ τους και κάνουν και επιτυχία, εκτός κι αν παίζει κάτι από πίσω που δεν ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό αν γίνει. Το να μοιράζει η Βούλγαρη κόλυβα και να κάνει χαζά αστεία δεν ταιριάζει στο ενημερωτικό προφίλ του mega. Μπορεί να ταιριάζει στο έψιλον και τις εκπομπές του Μάλλη όχι όμως στο mega. Πέρα από τα νούμερα σημαντικότερο για το mega είναι να μη τσαλακώνεται το ενημερωτικό προφίλ του σταθμού.

      Διαγραφή
  2. Δεν έχει ρεπορτάζ ποτέ η Μεσσαροπουλου, ούτε οι συνάδελφοι της δεν την πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως γιατί δεν είναι καν δημοσιογράφος και πότε δεν ήταν .μαλον για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !