Ξεσπά ο Θάνος Καλλίρης: «Δεν νομιμοποιείται το Chart Show να αλλάζει την ιστορία»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Στον αέρα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» θέλησε ο Θάνος Καλλίρης να κάνει παρέμβαση, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή την απουσία κάθε δικής του επιτυχίας από την πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έβλεπα το Chart Show το οποίο, για μένα λανθασμένα, δεν ξεχώρισε τα ρεπερτόρια διότι δεν μπορείς να χωρέσεις μια δεκαετία με πάρα πολλές επιτυχίες σε ένα μικρό chart 30 επιτυχιών. Ενώ θα μπορούσες να το ξεχωρίσεις με λαϊκό, τις ραδιοφωνικές επιτυχίες, των μοντέρνων και των έντεχνων, βλέπω να περνούν μπροστά μου ο Μητροπάνος και η Πρωτοψάλτη και τα Κακά Κορίτσια. Να μην μιλήσω μόνο για μένα αλλά συνειδητοποιώ το εξής. Ο κ. Αρσενάκος είναι πραγματικά και αδιαμφισβήτητα ένας υπερεπιτυχημένος διευθυντής εταιρείας και το καράβι του το έχει πάει εξαιρετικά καλά. Δεν θα μιλήσω για την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, εννοείται, τα λόγια είναι περιττά. Δεν νομιμοποιείται η εκπομπή αυτή όμως, όταν απευθύνεται στα charts, να αλλάζει την ιστορία. Δεν είναι αυτή η ιστορία».


«Θα μπορούσαν πολύ ευγενικά να βάλουν ένα τραγούδι από τον κάθε καλλιτέχνη τιμώντας τον. Αφού όμως είναι τόσοι πολλοί, ρε παιδιά, χαρά δώστε στον κόσμο! Δηλαδή γιορτή! Δοξάστε τα ’90s που τα ακούμε μέχρι και τώρα».

«Δεν παρακάλεσα να μου κάνουν τα τραγούδια επιτυχίες στον κόσμο ούτε και παρακάλεσα να μου τα κάνουν διαχρονικά. Ο κόσμος μόνος του έδειξε ότι μια δεκαριά τραγούδια μου και μια δεκαριά κάποιων άλλων τα ακούνε μέχρι και σήμερα» συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης στο μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Τα κριτήρια που είπαν για μένα είναι μια δικαιολογία και κάτι δυσδιάκριτο, περίεργο που δεν μπορώ να ξέρω. Ήθελα να πω ότι δεν είναι σωστό να παραχαράζεις την ιστορία και τα charts είναι charts και οι επιτυχίες είναι επιτυχίες».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Δεν έπρεπε να μπλέξουν τα είδη. Για εμένα έλειπαν πολλοί καλλιτέχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε διαφωνούμε με τον Θάνο το καλύτερο θα ήταν να είχαν μία λίστα με τις περισσότερες πολήσεις δίσκων της δεκαετείας και μία άλλη με χτυπήματα στο youtube.Αυτοί πτοτίμησαν να τα βάλουν όλα μαζί προσθέτοντας τα με ποκλήσεις καο χτυπήματα.
    Για το ραδιόφωνο είναι δύσκολο πολύ διότι κάθε ένα ραδιόφωνο δεν έχει τα ίδια τραγούδια με την ίδια σειρά στο top όπως επίσης δεν είναι ίδια τραγούδια μέσα στο top και μένουν από έξω.
    Αν όμως έκαναν για κάθε είδος μία λίστα θα πήγαινε εβδομάδα το σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκιο έχει ο άνθρωπος. Και πέρα από το ότι το chart ήταν ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ για εμάς που ζήσαμε τη δεκαετία του '90...είναι και τελείως λανθασμένο να μπλέκεις δωρεάν views από το youtube με τις κλασσικές πωλήσεις που ο κόσμος κάποτε πλήρωνε για να έχει σπίτι του τη δισκογραφία του καλλιτέχνη. Άλλες εποχές τελείως. Μην μπερδευουμε μύδια με ραπανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !