Μουδιασμένος ο Νίκος Μουτσινάς στο "Καλό Μεσημέρακι" : «Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε σήμερα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Μουδιασμένος ξεκίνησε τη σημερινή του εκπομπή στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι” αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην έναρξη στις ραγδαίες και δραματικές εξελίξεις του θρίλερ της Πάτρας, ξεκαθαρίζοντας πως η μέρα είναι ιδιαίτερη, ωστόσο η εκπομπή καλείται να βγει στον αέρα απευθυνόμενη σε όσους θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό.

Ειδικότερα, ανέφερε αρχικά: "Τι κάνετε; Παιδιά έχω μια κούραση. Κανονικά έπρεπε να φύγουμε. Να μην το πάμε, ειδικά σήμερα ήταν μια πολύ ωραία στιγμή να μην το πάμε” και πρόσθεσε: "Καλησπέρα. Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι σε όλους. Πώς είστε; Μουδιασμένοι; Δεν γίνεται! Πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση τελικά. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Άσχημα τα συμβάντα, άσχημα τα γεγονότα, οι εξελίξεις δηλαδή. Εν πάση περιπτώσει η εκπομπή αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, είναι η εργασία μας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να σκεφτούν κάτι άλλο. Όλοι οι υπόλοιποι ξέρετε τι κάνετε, παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε με τα γνωστά ναρκωτικά. Έχουν σώσει πολύ αυτή την εκπομπή τελικά”.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάλι παραπονιέται ο Μούτσι; Και άλλοι κάνουν εκπομπές "εκτός τόπου και χρόνου" (βλέπε Καρτελιάς-Παπίλα), αλλά δεν παραπονιούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !