Πάτρα: «Κάποιος πήρε τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας από το σπίτι», ισχυρίζεται η μητέρα...

Άρης Κατσιφής
0

 


Με την υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε για ακόμα μία Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε επικοινωνία με τη μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή.

Σε προηγούμενη εκπομπή, είχε εμφανιστεί μαρτυρία κατά την οποία ο μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι: «Όταν είπα στη μητέρα ότι η Τζωρτζίνα χρειάζεται βοήθεια από ειδικό, μου ανέφερε ότι “είναι δυνατό παιδί και αντέχει. Βρήκε νεκρή την αδελφή της στην κούνια και δεν έπαθε τίποτα”, μου είπε ατάραχη, ενώ εγώ είχα πάθει σοκ. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους»

Η μητέρα θέλησε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν ισχύει αυτό σε καμία των περιπτώσεων. Το παιδί ξύπνησε αρκετά μετά, από τις φωνές. Δεν είδε τίποτα, δε βρήκε τίποτα. Η Τζωρτζίνα ήταν 9 χρονών και θα μπορούσε να το πει οπουδήποτε, αυτό δεν έχει αναφερθεί πουθενά, δεν είναι κάτι που μπορείς να κρατήσεις κρυφό. Ο μάρτυρας πιθανόν όταν είπα ότι είναι πολύ δυνατό παιδί γιατί έφυγε η αδελφή της δίπλα της, να το παρερμήνευσε».

Η Ρούλα μίλησε και για την ώρα που ξύπνησε εκείνη την ημέρα η Τζωρτζίνα, τονίζοντας ότι συνήθιζε να κοιμάται μέχρι αργά, ενώ απάντησε και για το αν ισχύει μια φράση που ακούγεται ότι είπε η 9χρονη για τη μητέρα της στο παρελθόν. «Η Τζωρτζίνα ξυπνούσε συνήθως το μεσημέρι, δεν είναι περίεργο δηλαδή που εκείνη τη μέρα σηκώθηκε στις 11:30. Έπαιζε με τις φίλες της ελεύθερα, δεν είχε κανένα θέμα. Δεν είπε ποτέ η μικρή ότι εγώ είμαι για τα σίδερα, ούτε ισχύει ότι της φώναξα στην παιδική χαρά. Δεν θα φώναζα ποτέ μπροστά σε κόσμο, δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ».

Όσο για το αν υπάρχουν ζωγραφιές που να φανερώνουν την ψυχολογία του κοριτσιού μετά τον θάνατο της Μαλένας, απάντησε:  «Είχα μία ζωγραφιά την οποία κάποιος μου την πήρε μέσα από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα είχε ζωγραφίσει τρία αγγελάκια και έγραφε από κάτω “η μαμά μου κάνει ένα μεγάλο ααα και πέφτει κάτω”. Τότε είναι που έκλεισα ραντεβού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιού, γιατί είχε μεγάλο πόνο και δεν εκφραζόταν. Δεν πρόλαβε όμως να πάει».

Η εκπομπή, παρουσίασε 3 ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, στην μία εκ των οποίων, όπως ανέφερε ο ειδικός, το δέντρο που έχει ζωγραφίσει μοιάζει με κρεμάλα, ενώ πάλι τα άκρα είναι ασύμμετρα και τα δάχτυλα είναι λιγότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !