ΑΝΤ1: Σκέψεις για late night ζώνη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5


Ένα όνομα, πολλά διαφορετικά σενάρια. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δει το πρόσωπο του υποψήφιο για την πρωινή, τη βραδινή, την πολύ πρωινή αλλά και την απογευματινή ζώνη του ANT1! Τι ισχύει και ποια είναι τα δεδομένα;

Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ANT1 επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον έμπειρο παρουσιαστή στο δυναμικό του, αποτρέποντας τις (υπαρκτές) ‘σειρήνες’ από τα άλλα κανάλια να εμπλακούν στην υπόθεση.

Το δεύτερο δεδομένο στην ιστορία είναι ότι και οι δύο πλευρές επιδιώκουν κάτι ελαφρώς εναλλακτικό, το οποίο θα ξεφεύγει από τα πλαίσια της ψυχαγωγίας. Ένας είδος infontainment, με έμφαση στο κομμάτι της ενημέρωσης. Εκτός όμως από τα δεδομένα υπάρχουν και τα ζητούμενα, τα οποία μοιάζουν μάλιστα να είναι μπόλικα..

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας έχει έρθει ήδη αρκετές φορές σε επαφή με στελέχη του ANT1, μέσα από τις οποίες φαίνεται να απέρριψε την προοπτική της απογευματινής ζώνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον ANT1 υπάρχουν ‘φωνές’ που θέλουν το δίδυμο Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας να είναι μια σωστή επιλογή αλλά ο παρουσιαστής δεν δείχνει και τόσο σίγουρος, θεωρώντας πως πρέπει να ψάξει κάτι διαφορετικό.

 Η πολύ πρωινή ζώνη παραμένει πάντα στο τραπέζι των συζητήσεων, αν και σε ένα τέτοιο σενάριο η κατάσταση θα μπλέξει αρκετά καθώς πολλά πρόσωπα θα πρέπει να ‘στριμωχτούν’ σε μια μικρή χρονικά ζώνη. Μέσα στο προσεχές διάστημα φαίνεται πως θα ‘κλειδώσει’  οριστικά η τελική απόφαση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την πρωινή αλλά και την late night ζώνη να δείχνουν τα επικρατέστερα ενδεχόμενα.

youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επειδή είχε πάει πολύ καλά την πρώτη φορά, είπαν να το ξαναδοκιμάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά καλά είχε πάει. Για άλλους λόγους κόπηκε.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι λίπη τέτοιου είδους εκπομπή. Δεν υπάρχουν πρόσωπα να πουν κάτι και όσοι βγαίνουν είναι σίγουρες οι απαντήσεις που θα δώσουν που κουράζουν. Καλύτερα μια σειρά σε επανάληψη παρά εκπομπή συνέντευξης.

      Διαγραφή
    3. Καλύτερα εκπομπή, σειρά ή οτιδήποτε νέο για να δουλεύει και κόσμος. Για επαναλήψεις υπάρχει και το Ίντερνετ

      Διαγραφή
  2. Απογοήτευση ο αντ1. Συνεχώς ερασιτεχνικές κινήσεις. Δε θα σοβαρευτεί ποτέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !