X Factor: Παρουσιαστής ο Αντρέας Γεωργίου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12


To Χ Factor, το μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη εντυπωσιακή σκηνή του «X Factor» και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται, αλφαβητικά, από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο.

Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση του κριτή και να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.

Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του X Factor.

Το MEGA είναι έτοιμο να υποδεχτεί το «X Factor», τον επιδραστικό διαγωνισμό τραγουδιού που έχει καθιερώσει τα μεγαλύτερα αστέρια στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Το «X Factor» γίνεται MEGA και χτυπά στην καρδιά της μουσικής.



Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αχαχαχαχαχα θα κλάψει και ο κάθε πικραμένος με παρουσιαστή τον ατάλαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τραγική επιλογή από το MEGA για την παρουσίαση του show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνε καλά εκεί στο MEGA; Έλεος! Δεν μπορούσαν να βρουν καλύτερο παρουσιαστή; Κρίμα! Μήπως ξέρουμε από ποιο στούντιο θα βγαίνει η εκπομπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το show ήταν καταδικασμένο απο την αρχή. Μυαλό δεν βάζουν μερικοί άνθρωποι. Μπρος στα χνάρια του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον έχετε ξαναδεί στην παρουσίαση; Πώς το κρίνετε πριν το δείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο «ατάλαντος» έχει κάνει μερικά από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ των τελευταίων ετών και τον έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί του μερικοί από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς λέγοντας τα καλύτερα λόγια γι αυτόν. Μπορεί να μην είναι το σούπερ ταλέντο αλλά ατάλαντο σίγουρα δεν τον λες. Μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία της ελιάς που παρά τον φετινό πολύ δυνατό ανταγωνισμό τα πηγαίνει πολύ καλά όταν άλλα πολυδιαφημισμένα προγράμματα ψάχνουν τον τηλεθεατή με το δίκανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πωπω...τραγικό.

    Από τα αρχικά ονόματα που ακούγαμε Βισση, Ρεμο, Ζουγανελη κτλ για επιτροπή και Μπεκατώρου ή Θεοδωρίδου στην παρουσίαση καταλήξαμε σε Ρόκκο, Μαστορα, Κουινελη, Ριζου στην κριτική επιτροπή και Ανδρέα Γεωργίου στην παρουσίαση???

    Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους που επιλέχθηκαν τελικά, οι περισσότεροι από αυτούς είναι και συμπαθέστατοι αλλά πως να το κάνουμε τώρα...το απο που ξεκίνησαν και που κατέληξαν φαίνεται σαν να αρνήθηκαν όλοι όσοι είχαν αρχικά στο μυαλό τους και αναγκάστηκαν να καταλήξουν σε όποιον βρήκαν διαθέσιμο...

    Είναι και κακές χρονιές για τα talent shows γενικότερα οι τελευταίες, ήταν ήδη και κουρασμένο εδώ και χρόνια το concept του ''X-Factor''...το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήστε μου παρακαλώ στην ερώτησή μου. Γνωρίζετε από ποιο στούντιο θα βγαίνει το X Factor;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:26 μ.μ. σοβαρά τώρα; Τι έκανε δηλαδή; Την σκηνοθεσία; Εκτός απ το Τατουάζ τα άλλα ήταν κλάφτα. Σαν ηθοποιος επίσης δεν το έχει. Ένα ψώνιο είναι και θα σταματήσω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει κορεσμός στα μουσικά talent shows και γενικά στα reality.. Θεωρώ πως μπορούσαν να βρουν ιδανικότερο άτομο για την παρουσίαση, λαμπερό,να τα λεει.Ιδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Μπρουσκο του "αταλαντου" είναι μέσα στα πιο πετυχημένα τις τελευταίας δεκαετίας.Επισης τον εχουν εμπιστευτεί πολλοί ικανοί ηθοποιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !