Αναστασία: «Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο Tik Tok και με προβληματίζει. Θα ήθελα μερικά»...

Άρης Κατσιφής
0


Η Αναστασία, το 18χρονο κορίτσι που ανέβασε το τραγούδι της «Αμαρτίες» στο Tik Tok και αμέσως έγινε viral, με εκατομμύρια views, συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούογλου στο The 2Night Show.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που πέρυσι ήταν μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, περίμενε να ενηλικιωθεί για να βγάλει το πρώτο της τραγούδι.

Την στηρίζει η οικογένειά της; Γιατί θα ήθελε να ακούσει και αρνητικά σχόλια; Ποια τραγούδια θα έβαζε στο πρόγραμμά της;

«Ήρθα από τα Μέγαρα, το τραγούδι το ανέβασα γιατί είχα τρελάνει το αφεντικό μου στη δισκογραφική. Με άφησε να ανεβάσω 19 δευτερόλεπτα, μέσα σε 10 λεπτά έγινε το μπαμ και με πήρε και πήγα κατευθείαν για το βίντεο κλιπ», εξήγησε και συνέχισε:

«Το τραγούδι μου το έγραψαν και μου το είχαν δώσει μόλις μια εβδομάδα. Είμαι στη δισκογραφική από 17 χρονών και με κρατούσαν μέχρι να κλείσσω τα 18 για να βγάλουμε τραγούδι. Περιμέναμε να ενηλικιωθώ γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα».

«Όταν ήμουν στη Γ’ Λυκείο δεν είχα κάτσει ποτέ να διαβάσω σοβαρά και είχα πολύ άγχος με το τι θα κάνω στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει κάτι καλλιτεχνικό μέσα του, δεν μπορεί να ακολουθήσει τίποτα άλλο γιατί θα νιώθει μισός. Είναι κάτι που αγαπώ η μουσική και το κάνω στο 100%», δήλωσε.

«Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο Tik Tok και με προβληματίζει. Θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη», τόνισε η Αναστασία που κατάγεται από Κέρκυρα και Κεφαλονιά.

Μία από τις αγαπημένες της Ελληνίδες τραγουδίστριες είναι η Γλυκερία. «Υπάρχουν τραγούδια που όταν τα τραγουδάω μου βουρκώνω».

Λένα Ζευγαρά, Πάολα, Νότη Σφακιανάκη και Στέφανο Πιτσίνιαγκα θα έβαζε στο πρόγραμμα της τον χειμώνα που θα τραγουδάει στα μπουζούκια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !