Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: «Πάθαμε σοκ με την πρόταση για το πρωινό. Περιμέναμε ότι μας θέλουν για πάνελ»

Άρης Κατσιφής
0


Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, βρέθηκαν η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς.

Το επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο του Sok Fm της Χαλκίδας, που φέτος παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Star, μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση, αν έχουν έρθει ποτέ σε ρήξη και πώς αντιμετωπίζουν τα αρνητικά σχόλια.

Ήταν εύκολη η απόφαση να πάνε στο Star και πώς αντιδράσανε οι οικογένειές τους; Είναι ικανοποιημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης;

«Και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση πάντα μάζευα τα λουριά. Είναι η συνέχειά μου», είπε η Ελίνα, η οποία παραδέχτηκε ότι όλοι πίστευαν ότι με τον Γιώργο ήταν ζευγάρι.

«Κάποιοι ακροατές ρωτούσαν αν είμαστε ζευγάρι και εγώ απαντούσα “ναι”», συνέχισε κι εκείνος απάντησε: «Βρέθηκα ξαφνικά με 4 παιδιά. Τσακωνόταν στο σπίτι με τον άντρα της και τα άκουγα εγώ».

«Παντρεύτηκα τη διαιτολόγο μου. Με αδυνάτισε και με παντρεύτηκε», αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο μπαμπάς του οποίου ήταν ραδιοπειρατής.«Στη συνέχεια είχε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έτσι μπήκε στη ζωή μου».

«Είχα πάει ως μαθήτριας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και ξετρελάθηκα», πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.

«Τσακωθήκαμε το 2009, γύρισα το 2010, το 2015 ήρθε σε ρήξη η σχέση μας, πήγα σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό και γύρισα μετά από τρία χρόνια και κάναμε μαζί πρωινή εκπομπή», τόνισε η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Καρτελιάς σχολίασε: «Δεν τσακωνόταν ποτέ μαζί μου, με άλλους τσακωνόταν».

«Το 2015 έδωσα Πανελλήνιες, μπήκα στο πανεπιστήμιο και το τελείωσα τώρα. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια, ήταν όνειρό μου», επεσήμανε η παρουσιάστρια, ενώ ο συνεργάτης της έχει τελειώσει ψυκτικός, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ.

«Έγιναν viral τα ανέκδοτα όταν βγήκαν στο διαδίκτυο», συμφώνησαν και οι δύο.

«Ανήκουμε στη γενιά που ζητούσαμε ένα τραγούδι από τον παραγωγό και του λέγαμε να μην μιλήσει για να το γράψουμε στην κασέτα», είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Το παλιό ραδιόφωνο δεν σε ήξερε», πρόσθεσε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Για το Breakast at Star: «Πήραν στο τηλέφωνο του σταθμού. Μου είπαν ότι θέλουν ραντεβού. Το είπα στην Ελίνα και μου λέει δεν πάω πήγαινε μόνος σου. Μετά από δύο μέρες ξαναπήραν και λέω πάμε για έναν καφέ. Πάθαμε σοκ με την πρόταση», είπε ο Γιώργος και η Ελίνα συνέχισε: «Πήρα τον άντρα μου κατευθείαν τηλέφωνο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά κολακεύτηκα πάρα πολύ. Περιμέναμε πάνελ. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !