Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media»

3


Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωινό του Σαββάτου για τον Λιγνάδη. Σήμερα , μέσα από την εκπομπή της,  η παρουσιάστρια ήθελε να διευκρινήσει την κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστά πως «θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξικοιωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου».

«Θέλω να διεκρινήσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι αλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης αλλά είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση».


«Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμαι ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. «Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρουμε συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη».




«Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζεται την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζεται γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο».


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι άρρωστοι. Έχουν θέματα άλυτα και ξεσπούν μπαίνοντας στα προφίλ των άλλων για να βρίσουν και να ρίξουν κατάρες. Πολύ δυστυχισμένοι και μίζεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχιλλέα το πρόβλημα είναι το ότι είναι και ψηφιακά αγράμματοι.
    Νομίζουν ότι έχοντας ένα λογαριασμό με το όνομα "κυκλάμινο" κι όχι το ονοματεπώνυμο τους ότι αυτό τους καλύπτει και δεν μπορούν να τους βρουν και μπορούν να ξεδίνουν βρίζοντας χωρίς να έχουν κάποιο αντίκτυπο από αυτό όπως θα είχε αν εξύβριζες κάποιον κατά πρόσωπο.
    Μιλάμε για τέτοια ψηφιακή αμορφωσιά.
    Δυστυχώς δεν μπαίνει κανείς στη διαδικασία να τους κυνηγήσει και να ζητήσει τη δίωξή τους για εξύβριση. Αν κάποιος το κάνει και αρχίσουν να καταλαβαίνουν πόσο εύκολο είναι να τους βρουν από τα ψηφιακά τους "αποτυπώματα", και έχει συμβεί, κλαίγονται, παρακαλάνε να μη πάνε στα δικαστήρια, ζητάνε συγνώμες, να δεις πως μαζεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά, διαφορετικά εκεί που έχουμε φτάσει θα πρέπει η κάθε "Σίσσυ Χρηστίδου" που δέχεται επίθεση από τον κάθε μανιακό/μανιακή του ίντερνετ να έχει πολύ γερό στομάχι ώστε να μπορεί να προσπερνάει τις κακοήθειες χωρίς να την αγγίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !