Η τελευταία Ωρα του OPEN... και οι διαμαρτυρίες των τηλεθεατών

5


Σωρεία διαμαρτυριών έχει προκαλέσει στους πιστούς τηλεθεατές της στη χώρα μας. η αιφνιδιαστική απόφαση του καναλιού Open tv να εξοστρακίσει την σειρά μυθοπλασίας "Η τελευταία Ωρα¨ σε μεταμεσονύχτια ώρα (02:00 τα μεσάνυχτα) .

Η σειρά η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα από τον προγραμματισμό του καναλιού μετακινήθηκε από την απογευματινή ώρα που προβάλλονταν καθημερινά στο slot των 20:00 και πετσοκόφτηκε σε 2 επεισόδια την εβδομάδα ενώ τώρα μετακόμισε σε ώρα που μόνον ο ...φύλακας του καναλιού της Παιανίας μπορεί να την παρακολουθήσει.

Χαρακτηριστικό της αλλοπρόσαλλης πολιτικής που έχουν οι εκεί ιθύνοντες είναι ότι παρά τα εκατοντάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας που δέχονται καθημερινά στο τηλεφωνικό τους κέντρο και τις έγγραφες διαμαρτυρίες που λαμβάνουν στο site τους και στα social media που διαθέτουν εξοστράκισαν την ιδιαίτερης αισθητικής καλογυρισμένη κατά γενική ομολογία σειρά μετά τα μεσάνυχτα με προφανές σκοπό να την ολοκληρώσουν βίαια όπως ακούγεται.

Η εν λόγω σειρά που δεν κατάφερε να έχει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης εντός χώρας (όπως και όλες φέτος από ότι φαίνεται εκπομπές του καναλιού) προβάλλεται και στην γείτονα Κύπρο σημειώνοντας περιέργως εκεί διψήφια νούμερα τηλεθέασης και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που αναζητεί να παρακολουθήσει τη συνέχεια της στο web του οpen η μεταφέρεται στο .....ΡΙΚ.

Υπήρξαν σχόλια ότι η σειρά "ενόχλησε" κάποιους καθώς πραγματεύεται το θέμα και τις καταστάσεις στις διάφορες ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό  και μένει να δούμε εάν το κανάλι αποφασίσει να επιστρέψει τη σειρά στην απογευματινή ώρα προβολής της έτσι ώστε τουλάχιστον να σεβαστεί την επιθυμία των τηλεθεατών αλλά και των συντελεστών της σειράς που με αυτή του την κίνηση προσβάλλονται κατ αυτούς βάναυσα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Ορέστης Τζιόβας η Ηρώ Λούπη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η Μαρία Μιχαήλ ο Γιώργης Τσαμπουράκης κ.α

Η ιδέα της σειράς μυστηρίου που κατά γενική ομολογία διαφέρει από τις ανάλογες καθημερινές σαπουνόπερες είναι των J.B Papalexis και της ιδιαίτερα αγαπητής Αννας Ανδριανού ενώ το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Aμάντας Σοφιανοπούλου -Αντρέα Ορφανίδη-Δανάης Φίλιππα/Στάμος Τσάμης-Πάρης Προκοπίου.

Άραγε αυτός είναι ο νέος αέρας που φέρνει στο κανάλι το νέο δίδυμο που ήρθε να ....σώσει το OPEN;

Γράφει ο Μάκης Χαραλαμπόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή η σωρεία;;; που διαμαρτύρεται ας καθόταν να τη δει στη τηλεόραση. Γιατί τι έκαναν; Έβλεπαν οτιδήποτε άλλο έπαιζε εκείνη την ώρα, Αρβύλα, ειδήσεις και την έβλεπαν σε καμιά wev tv. Ας πρόσεχαν, αν τους άρεσε τόσο που φτάνουν στο σημείο να διαμαρτύρονται κιόλας να την έβλεπαν ζωντανά για να μην έκανε 1 και 2 τις εκατό. Η σειρά όντως ήταν καλή, την είχα δει κάποιες φορές, αλλά με τα νούμερα αυτά απορώ πως δεν την έκοψαν νωρίτερα. Τα νούμερα αυτά τα κάνουν και παίζοντας μια ξένη σειρά που τους έρχεται πολύ φθηνότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά είναι κακή,κάκες ερμηνείες (εκτός ελαχίστων),κακοί διάλογοι και προβληματική αισθητική......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ένα διαμαντάκι που κάηκε λόγω της κακής τηλεθεσιακής πορείας του open πάντως στην κύπρο είναι συνέχεια στο top 20 των εβδομαδιαίων προγραμμάτων με την μεγαλύτερη θεαματικότητα.Όσο για την υποθεσή του μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που απο την πρώτη στιγμή θα παίξει σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας αυτό και δεν θα πέσουν να το εξαφανίσουν εμ βλέπεις λέει πολλά που τα πολύ ψηλά κεφάλια δεν θα ήθελαν να λέγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σειρά είναι κακή,ερμηνείες κάτω του μετρίου και η υπόθεση τόσο δυσνόητη για κάποιον που δεν το παρακολουθεί.Μια φορά τυχαία το είδα εκτός ότι δεν κατάλαβα τίποτα,βαρέθηκα κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί διαγράφετε το σχόλιο μου? οι μκο εκοψαν την σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !