Open: Ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Open. Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν ;

3

Ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Open από την επόμενη σεζόν, με τους παρουσιαστές ήδη να έχουν δρομολογήσει τα πρώτα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη όπως φαίνεται έχει ήδη σημάνει μια νέα αρχή.

Για τη νέα χρονιά ο στόχος είναι να μπορέσουν οι εκπομπές να φέρουν έσοδα στον σταθμό.

Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για τον Γιάννη Λάτσιο και τους συνεργάτες του πού το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν θα κριθούν πολλά με την Πρωτοχρονιά του 2023 να είναι ορόσημο αφού εκεί θα γίνει και ο πρώτος απολογισμός για το πρόγραμμα που τώρα σχεδιάζουν.

Αυτές τις μέρες εκτός των άλλων όλο το βάρος έχει πέσει στη νέα εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη που θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου εκτός απροόπτου.

Το μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη

Μετά την πρεμιέρα της νέας εκπομπής και λίγο πριν από το Πάσχα θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τις παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού.

 

Ο πρώτος απολογισμός της φετινής πορείας των δυο εκπομπών τόσο της Μπέττυς Μαγγίρα όσο και της Ελένης Τσολάκη ήταν ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη.

Ωστόσο το τελευταίο πράγμα που κοιτάζουν αυτή την περίοδο στο Open είναι τα νούμερα.

Το βάρος πέφτει στο πώς θα σχεδιάσουν ένα νέο πρόγραμμα και πώς θα διορθώσουν αν μπορούν τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές.

Η Ελένη Τσολάκη εκτός απροόπτου θα συνεχίσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την επόμενη σεζόν με ένα γενικότερο λίφτινγκ στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Για την Μπέτυ Μαγγίρα οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να κάνει ραντεβού για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το Πάσχα.

Ωστόσο το ρεπορτάζ θέλει να μην συνεχίζει τουλάχιστον στην πρωινή ζώνη του σταθμού αφού για πρωινό οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν κάτι άλλο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι μια τηλεοπτική περσόνα χαρισματική, ωστόσο δεν είναι το πρόσωπο που θέλουν να βρίσκεται στο πρωινό του σταθμού. Μένει να δούμε αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Open για να αναλάβει κάποιο άλλο concept.

Στον ψυχαγωγικό τομέα «πράσινο φως» έχουν πάρει η εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα» και το After Dark του Θέμη Γεωργαντά.

Οι συζητήσεις για τη Νικολέττα Ράλλη που κρατά τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Όσο για την Αννίτα Πάνια, το ρεπορτάζ θέλει την παρουσιάστρια του «Ανοιχτά» να συνεχίζει κανονικά και να συζητά και για ένα ακόμη concept στον σταθμό.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Γιώργος Μπέζας - Znews











Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το OPEN χρειάζεται να αποκτήσει την δική του ταυτότητα και να γίνει ένα αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, σαν open24 στην ενημέρωση. Έχει εξαιρετικούς δημοσιογράφους από το παλιό Mega και με την προσθήκη νέων, ο κόσμος θα το έχει σαν πρώτη επιλογή για την ενημέρωση του. Ξεχωρίζει και από το πως καλύπτει τώρα τα γεγονότα με την Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επικαιρότητα όμως δεν θα ευνοεί όλες τις μέρες για να γίνει κάτι τέτοιο. Η ψυχαγωγία μεγαλώνει και μικραίνει τα κανάλια σε βάθος χρόνου, τα καλά αντανακλαστικά της ενημέρωσης απλώς ενισχύουν το ήδη υπάρχων πρόγραμμα. Αν το OPEN έκανε 10% με το κανονικό πρόγραμμα, τώρα με τα έκτακτα θα μπορούσε να φτάσει το 15%, τώρα όμως φτάνει το 11%, κάτι που θα "σβήσει" όταν τελειώσει και ο πόλεμος. Τα νούμερα της ψυχαγωγίας δεν σβήνουν ποτέ, παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας έχει ο τηλεθεατής μια εναλλακτική επιλογή όσον αφορά την ενημέρωση στα ιδιωτικά κανάλια γτ έτσι και αλλιώς έχουμε πήξει στην ψυχαγωγία με το κάθε κανάλι να αναπαράγει τις εκπομπές άλλων καναλιών…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !