Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (5/2/2022)

22

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες:

Πρόγραμμα 18-54

SURVIVOR 23,1
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 14,4
ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 7,4
ΤΑΙΝΙΑ  ALPHA  8,9
ΤΑΙΝΙΑ (STAR) 9,6
ΤΑΙΝΙΑ (OPEN) 2,0
ΟΡΚΟΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 9,5
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ (Ε) 9,4
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ (Ε) 11,5
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA 11,2

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research 

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Όρκος άλλη μια καταπληκτική σειρά της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ΕΡΤ για το φετινό πρόγραμμα που είναι πολύ πιο σύγχρονο κ μοντέρνο από των ιδιωτικών καναλιών. Κρίμα που δεν το εκτιμούν οι τηλεθεατές. Ώστε να της χαρίσουν τα νούμερα που της αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11,1% έκανε ο Όρκος παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Όρκος είναι η καλύτερη ελληνική σειρά της σεζόν!Αν παιζόταν στην ιδιωτική τηλεόραση,θα έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα!Μπράβο στην ΕΡΤ που στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία κάνοντας φέτος πολύ αξιόλογες σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο όρκος δεν μου άρεσε.Εκτος απο Στάνκογλου και Γάλλο(επειδή είναι αυτοί το βλέπουν οι περισσότεροι),η υπόθεση αδιάφορη και τετριμμένη.Δεν με εντυπωσίασε ούτε στην Έξαψη πέρσι η σεναριογράφος,δεν περίμενα κάτι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νούμερα για τον Όρκο δεν είναι αντιπροσωπευτικά γιατί ήταν η πρεμιέρα.Αν συνεχίσει να μην τραβάει η ιστορία προβλέπονται μονοψήφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.37 Τι εννοείς τετριμμένη υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πειράζει καλοπροαίρετε ανώνυμε 2:41. Ακόμα και με μονοψήφια η ετ1 θα προβάλλει κανονικά τον προβλεπόμενο αριθμό επεισοδίων κι έτσι θα το απολαύσουμε όσοι θέλουμε. Έτσι κι αλλιώς κι άλλα αριστουργήματα της ετ1 μονοψήφια έκαναν και όσοι αγαπάμε την καλή μυθοπλασία τα τιμήσαμε. Στηρίζουμε μονοψήφια που είμαστε και μαθημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.45 Άνθρωπος που λόγω συγκυριών έχει μια κυνική και αλαζονική ζωή και με ένα ξαφνικό συμβάν αλλάζει τη ζωή του...Τίποτα πρωτότυπο,τίποτα καινούριο.Επιπλέον θεωρώ πως το αστυνομικό κομμάτι δεν το καταφέρνει η σεναριογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.53 Μπορεί στο αστυνομικό να μην το καταφέρει η σεναριογράφος. Ούτε η Έξαψη πέρσι με είχε εντυπωσιάσει. Αλλά έχω την εντύπωση πως παρακάτω η σειρά θα ασχοληθεί με το κομμάτι του street work, κάτι πραγματικά πολύ πρωτότυπο. Αυτό θα με ενδιέφερε πολύ να το δω αν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.51 Φυσικά και το λέω καλοπροαίρετα.Καλοπροαίρετα μίλησα και για την περσινή πατάτα την Έξαψη και δεν διαψεύστηκα.Προφανώς και θα στηρίξετε αυτό που θέλετε αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι καλή μυθοπλασία,ούτε αριστούργημα.Να υπάρχει και αντικειμενικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4.58 Στα λόγια μου έρχεσαι.Προσωπικά δεν με τραβάει η υπόθεση,αν αποκτήσει παρακάτω ενδιαφέρον δεν το γνωρίζω(μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως θα μειωθεί το ενδιαφέρον).Μακάρι να αποκτήσει ενδιαφέρον και να την βλέπετε ευχάριστα(όσοι την βλέπετε).Εγω βρίσκω πολλά περιττά και λάθη στα σίριαλ της σεναριογράφου.Και εν τέλει είπα τη γνώμη μου,δεν σημαίνει πως την ενστερνίζονται όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ μην το παίρνεις προσωπικά, μια ερώτηση έκανα περί τετριμμένης υπόθεσης. Άλλωστε ούτε εγώ είμαι φαν της συγκεκριμένης σεναριογράφου. Απλώς θέλω να είμαι πιο αισιόδοξος για παρακάτω, μήπως κρατηθεί το ενδιαφέρον με το κοινωνικό κομμάτι του street work, όπως σου έγραψα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εννοείται αυτό και εγω σου απάντησα,τι προσωπικά;Καναλάρχες είμαστε;χαχα.Τη γνώμη μας λέμε.Εχω δει δουλειές της και ήταν πατάτες αλλιώς δεν θα το έλεγα.Αν αυτό το σίριαλ βελτιωθεί θα είναι θετικό για εκείνους και τους τηλεθεατές που το παρακολουθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκηνοθετικά αυτο το σίριαλ είναι άψογο!Ισως αν εγραφε το σενάριο μια πιο εμπειρη σεναριογράφος όπως για παράδειγμα η Αννα Αδριανού,θα το απογείωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο τη στιγμή που υστερεί σε πολλά δεν το θεωρώ άψογο.Όμως όντως ίσως θα βοηθούσε αν είχε μια άλλη σεναριογράφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές σειρές που έχουν πρωτότυπο σενάριο. Ο Σασμός που είναι η επιτυχία της χρονιάς, στηρίζεται στην κρητική βεντέτα (Αγάπης Μαχαιριά ΑΝΤ1), η γη της Ελιάς στην μανιάτικη βεντέτα και οι Μέλισσες είναι οι μόνες που καταπιάνονται με μία εποχή που δεν την έχουμε ξαναδεί. Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Άρα δεν τίθεται θέμα πρωτοτυπίας, αλλά μιας ωραίας ιστορίας που κρατά το ενδιαφέρον για Σάββατο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρία13 εκτός από τον 3ο κύκλο των Μελισσών, με την ίδια εποχή της δικτατορίας καταπιάστηκαν πέρσι τα Καλύτερα Χρόνια σε πιο light εκδοχή βέβαια λόγω και του διαφορετικού ύφους της σειράς, αλλά και παλιά στο mega το Τελευταίο Αντίο με Κιμούλη-Καραμπέτη και η πολύ καλή Χαμένη Άνοιξη στην ΕΤ1 με Φραγκάκη-Λαζαρίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @12:00 ούτε φυσικά πρωτοπόρησε ο αντ1 στις βεντέτες με το της αγάπης μαχαιριά. Προηγήθηκε η «βεντέτα-γδικιωμός» του Κορδέλα στο mega (2000) αλλά και ακόμα πιο παλιά, το 1986, «η Βεντέτα» του Θάνου Λειβαδίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η «βεντέτα»του 1986 ήταν στην ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άρα όλοι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Δεν υπάρχουν πρωτότυπες ιδέες που δεν έχουμε ξαναδεί. Τις σειρές που λέτε εγώ ούτε που τις θυμάμαι. Αυτές της ερτ και την άλλη του ΜΕΓΚΑ εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χιλιοειπωμένη ιστορία δεν είναι ωραία ιστορία.Αν ανατρέξετε θα δείτε ότι υπήρξαν πρωτότυπα σιριαλ(αν και δεν καταλαβαίνω γιατί επικεντρώνεστε μόνο στο δράμα)..Πχ το 42°,Σκοτεινή θάλασσα,ακόμα και η τούρτα της μαμάς είναι ενα διαφορετικό σίριαλ του Ρηγα που διαφέρει αρκετά απο τα παλιά του.Αν ήθελαν θα είχαν προσέξει περισσότερο και τον Όρκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !