Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (18/2/2022)

21

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΦΑΡΜΑ 7,5
ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 10,3
MASTERCHEF 21.7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ  ΣΚΑΙ 5,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 6.3
ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤH ΜΑΡΑΒEΓΙΑ 2.7
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ 4.1
AFTER DARK 1.7
CHICAGO PD 1.4
CHICAGO PD 1,1
CSI : NEW YORK 2.0
CSI : NEW YORK 2.7
ΣΥΜΠEΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤIΡΑΝΑ 21.2
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Ε 16,7
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Ε 15,7
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 22,3


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρώτοι οι συμπέθεροι με διάφορα στην κοινή ώρα ανταγωνισμού με τα υπόλοιπα κανάλια..ορίστε είχατε λυσσαξει ότι δεν έχουν ανταγωνισμό οι συμπέθεροι..για εμένα ο Κανάκης η φάρμα κι το MasterChef ανταγωνισμός είναι.τι να κάνουμε οι συμπέθεροι δεν είναι ανάγκη να παίζουν απέναντι κι από αλλά θηρία όπως σασμος ή survivor για να δείξουν την αξία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρα δες. Μαι φορα περασαν οι ΣΥμπεθεροι τον Κανακη και βγηκε να το πει αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που λες ψέματα ότι είναι πρώτη φορά που πέρασαν τον Κανάκη να μας φέρεις τώρα εδώ τα ποσοστά κάθε Παρασκευής να μας το αποδείξεις. Γιατί εγώ ξέρω ότι τις μισές φορές περνάει μπροστά ο ένας και τις άλλες μισές φορές ο άλλος. Περιμένω τα ποσοστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Κανάκη που ξεκινά στις 20:00 με τους Συμπέθερους ή άλλο πρόγραμμα που ξεκινά στις 21:00, διότι ο Κανάκης παίζει ήδη 1 ώρα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι Συμπέθεροι σαρώνουν στη ζώνη τους και ο Κανάκης στη δική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά και υπάρχει ανταγωνισμός την Παρασκεύη και μάλιστα δυνατός. Εκτός από τα προγράμματα που αναφέρθηκαν υπάρχει και ο Θεοφάνους, η ΕΡΤ, πιο πριν υπήρχε και το DWTS και τα ιστορικά ντοκυμαντέρ του Σκάι. Ακόμα και οι ταινίες ανταγωνισμός είναι, δεν έχουν τα υπόλοιπα κανάλια μαύρο. Απλά οι τηλεθεατές προτιμούν τους συμπέθερους. Απλά κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την επιτυχία τους και προσπαθούν να τους κατεβάσουν βρίσκοντας γελοίες δικαιολογίες. Ξυδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ που λες ότι περιμένεις ποσοστά απέδειξε αυτό που λες. Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κανάκης όταν έχει δυνατό θεμα είναι πρώτος στις 30' που είναι απέναντι με τους Συμπέθερους.. μετρημένες είναι οι φορές που δεν ήταν πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαρωτική η Νικολούλη κ γενικά όλη η βραδινή ζώνη του Mega…Η φάρμα τι εκανε;Γιατι δε βλέπω τα ποσοστά της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @1:24 εσύ πρώτος αναφέρθηκες στο θέμα, εσύ πρέπει και να το αποδείξεις. Όχι να πετάς μια κουβέντα για να αφήνεις εντυπώσεις. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Μετρημένες οι φορές που ήταν πρώτος». Άρα δεν είναι μόνο μία η φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον 1:20 ζητώ αποδείξεις, όχι από τον 1:24, συγγνώμη λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι που παίζουν οι Συμπέθεροι χωρίς ανταγωνισμό...αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Τα βράδια της Παρασκευής είναι του mega! Σάρωσε και χθες! Τρώνε τη σκόνη του αντ1, σταρ, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασύγκριτα τα μεγέθη. Καλό το βινύλιο, ξεχωρίζει στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά ο ανταγωνισμός του είναι κατά βάση τα δελτία ειδήσεων και μετά τις 9 διατηρει τη φορά που είχε πριν, ενώ οι Συμπέθεροι ξεκινούν στις 9. Γενικά δεν παίζουν απέναντι για να κάνουμε συγκρίσεις. Ακόμα και αυτό το διαστημα που το Βινύλιο έχει θεωρητικό πλεονέκτημα ομως, οι Συμπέθεροι είναι πρώτοι αν πάρουμε όλες τις φορές που έχουν κοντραριστει. Και φυσικά μιλάμε για το νεανικό, στο σύνολο η διαφορά είναι πολύ μεγάλη καθώς οι Συμπέθεροι κάνουν τα ίδια νούμερα με τον Σασμό και τη Γη της Ελιας (βλ. Τοπ 15 της agb). Δεν τρελαίνομαι για τη σειρά, αλλά ρε παιδιά, πείτε μου μια πετυχημένη κωμωδία που να γελάς κάποιες φορές μέσα στο επεισόδιο τα τελευταία 10 χρόνια.. Η πραγματικότητα της τηλεθέασης έχει πολλές οπτικές αλλά ταυτόχρονα είναι και αντικειμενική. Δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος να υποβιβασουμε τη σειρά. Το αν δε μας αρέσει είναι άλλο. Τα νούμερα όμως δείχνουν μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να παρανοήσουμε. Την ώρα που παίζουν είναι πάντα πρώτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι αστείο να συγκρίνονται οι Συμπέθεροι που είναι αντικειμενικά από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων με το Βινύλιο που με το ζόρι πιάνει ένα 15%, έχοντας μέτριο ανταγωνισμό για μια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση πως η Νικολούλη μέχρι πέρυσι έκανε μέτρια νούμερα ενώ φέτος είναι πάνω από 20%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέχρι περυσι η Νικολούλη έπαιζε μετά από ξένη ταινία ή κινούμενα σχέδια και πολλές φορές έβγαινε μετά τις 12. Φέτος έχει δυνατό lead in και παίζει νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όντως η Νικολούλη κάνει καλύτερα νούμερα στο μέγκα από τον άλφα. Ίσως να φταίει ότι ξεκινά 1 ώρα νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να, τώρα μπορώ να πω κι εγώ ένα μπράβο στους ''Συμπέθερους''. Έπαιξε για πρώτη φορά με ένα δυνατό ανταγωνιστικό project απέναντι (Masterchef) και κρατήθηκε στο 20%. Εχει κερδίσει ένα κοινό σταθερό. Σαν σειρά δεν είναι από αυτές που θα μείνουν όταν τελειώσουν (ποια κωμωδία είναι πλέον άλλωστε...) αλλά είναι στις επιτυχίες της σεζόν. Αναμένω από Ρέππα - Παπαθανασίου κάτι λιγότερο ''safe'' στην επόμενη τους δουλειά τώρα που θα ''ξεφοβήθηκαν'' με την tv.

    Ένα ακόμη μεγαλύτερο μπραβο στους ''Απαράδεκτους'' που έπιασαν σχεδον 17% με δυνατό ανταγωνιστικό προιόν απέναντι. Μια σειρά 30 χρόνια πίσω που δεν προβάλλεται ξανα και ξανα και ξανα για να μας εντυπωθεί με το ζόρι στη μνήμη. Την θυμόμαστε και την αναζητούμε πάντα.

    Μπράβο και στη Νικολούλη που φέτος που βγαίνει λίγο πιο νωρίς και δεν έχει ασχετες παιδικές ταινίες πιο πριν δείχνει τα δόντια της πάλι. Να μια πραγματική τηλεοπτική ''βασίλισσα'' στο είδος της. Ασυναγώνιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Νικολούλη πέρυσι το πρώτο τρίμηνο που έπαιζε μετά το The Bachelor στις 00:10 είχε υψηλά ποσοστά. Μετά τον Ιανουάριο έπεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !