Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (14/2/2022)

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10

 

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

ΗΛΙΟΣ 5,1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 14,1
THE 2NIGHT SHOW 13,1
ΣΑΣΜΟΣ 23,2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 6,3
MASTER CHEF 13,1
SURVIVOR 21,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 2,8
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 16,4
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 9,5
CHICAGO PD 0,7
CHICAGO PD 1,1

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξέρω ότι οι περισσότεροι σχολιάζουν εδώ συνήθως για την κατρακύλα του Αντ1 στις 9 αλλά ας μιλήσουμε μια φορά κι για το MasterChef..το ριάλιτι μαγειρικής του σταρ έχει πλέον χαμηλά ποσοστά.. πάνε τα 30αρια...μεγάλη κόπωση..το ενδιαφέρον είναι ότι από εδώ κι πέρα θα παίζει καθημερινά...θέλω να δω την Παρασκευή τι θα γίνει.. συμπέθεροι MasterChef...οι συμπέθεροι έχουν χτίσει το κοινό τους και έχει γίνει μεγάλη συνήθεια τις Παρασκευές στο mwga .θέλω να δω την Παρασκευή ποιος θα χάσει περισσότερο σε ποσοστά και ποιος θα βγει πρώτος από αυτήν την μονομαχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκ τα ποσοστα για το Masterchef! Και στο γενικό μόλις 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί θα παιζει ο αντ1 από τις αρχές Μαρτίου που τελειώνει η φάρμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχνάμε ότι είναι η 6 χρονιά masterchef. Λογικό να έχει κουράσει. Εδώ κούρασαν οι μέλισσες στην 3η τους χρονιά και η φάρμα πατώνει στη 2η μόλις χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Γιαννης δεν τελειωνει τον Μαρτιο η Φαρμα τον Απριλιο τελειωνει για αυτο παιζει ΠΣΚ για να τραβηξει μεχρι τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα το Μάστερ σεφ μου αρέσει περισσότερο από το Survivor. Απλά τώρα είναι ακόμα πολλοί οι παίχτες και χάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχαχαχα το Master Chef χειροτερα νουμερα και απο το GNTM
    Το ΣΤΑΡ πρεπει να κανει ριζικες αλλαγες την επομενη σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν το MasterChef και το Survivor ήταν 1 ωρα καθημερινά όπως ήταν στο MEGA θα τα έβλεπα και τα 2.
    Τώρα δεν βλέπω κανένα. Προτιμώ σειρές στο Netflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγω για τον ιδιο λογο σταματησα να τα βλεπω.Κατανταει βαρετο να πρεπει να αφιερωσεις 3-4 ωρες καθε μερα για να δεις Masterchef.Οπου αλλου παιζεται στον κοσμο τα επεισοδια δεν ξεπερνουν τα 90 λεπτα,μονο σε μας κοιτανε να βγαλουν απ'την μυγα ξυγκι καλυπτοντας 4 ωρες στην prime time με ενα ριαλιτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχικά, ως γνωστών, ο ΑΝΤ1 του χρόνου πρέπει να αλλάξει τα πάντα και να σταματήσει τους προγραμματισμούς που χαντακώνουν τα προγράμματα του. Θα πρέπει επίσης να σταματήσει να τραβάει σειρές από τα μαλλιά όπως κάνει τώρα με τις Μέλισσες (έχουν κουράσει πια έχουν χάσει πάνω από το 50% της δυναμικής τους) ή όπως έκανε παλιότερα με το Μπρούσκο. Το 2NIGHT SHOW φαίνεται ότι χρειάζεται αλλαγές και αυτό ή ακόμα καλύτερα λίγη ξεκούραση αλλά πως να κάνει νούμερα με τέτοιο lead in; Ο Σασμός στον Alpha σαρώνει τα πάντα αλλά καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί φέτος, στο πικ του για να μην αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά. (κάτι που μαθαίνω ότι δεν θα γίνει). Το MasterChef χρειάζεται ξεκάθαρα ξεκούραση καθώς βρίσκεται 6 χρόνια στον αέρα. Καλό θα ήταν το STAR να αλλάξει τελείως το πρόγραμμα του από την νέα σεζόν και να κάνει τα εξής: α) τον Σεπτέμβριο ξεκινάει το νέο ταξιδιωτικό, δύο φορές την εβδομάδα β) τον Φεβρουάριο βγαίνει το νέο και ανανεωμένο GNTM και γ) τον Σεπτέμβριο επιστρέφει και το MasterChef με πολλές αλλαγές σε studio και παραγωγή. Το Survivor δεν κάνει τα ίδια νούμερα με πέρσι. Όταν βρίσκεται μαζί με τον Σασμό κάνει 15% (όπως και το MasterChef 10% ή πολλές φορές και μονοψήφια). Στις 00:00 όμως και μετά αρχίζουν τα 30άρια και φτάνει ο μέσος όρος το 20%. Το MEGA φέτος έκανε μια πολύ καλή και αξιόλογη προσπάθεια με την Ελιά η οποία μπορεί να μην συνέχισε να βαράει 20άρια αλλά κράτησε σταθερά την 2η θέση στην ώρα προβολής της. Η Σκοτεινή Θάλασσα παρότι είναι μια φανταστική σειρά με εξαιρετικές ερμηνείες και ηθοποιούς δυστυχώς χαντακώνεται από τον προγραμματισμό του καναλιού. Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με ξένες σειρές χτυπάει 1% ενώ το OPEN 3% με ξένες ταινίες. Από τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται ότι ο κόσμος έχει ανάγκη για να δει ελληνικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !