Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (11/2/2022)

17

 



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες :
Πρόγραμμα 18-54

Η ΦΑΡΜΑ 11,7
SPECIAL REPORT 7.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 11,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 7,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ  STAR 10,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 7,7
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ 4,4
AFTER DARK 3.9
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ 23,5
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ (Ε) 15,0
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 19,2
CHICAGO PD 1,3
CHICAGO PD 2,3
CSI : NEW YORK 1,7
CSI : NEW YORK 3,0
BREAKING BAD 2,2


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Που ειστε ολοι εσεις που κραζατε τους συμπεθερους?Μηπως παθατε...μουγκανελα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου, δεν έχει ανταγωνισμό απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την καραμέλα με τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό αφήστε τη στην άκρη πια. Μπορεί το πρόγραμμα της Παρασκευής να μην είναι μπουκωμένο όπως τις προηγούμενες μέρες, αλλά ανταγωνισμός υπάρχει και μάλιστα απέναντι είναι και η Φάρμα που μόλις είχατε δει τότε τα 20άρια της πρεμιέρας, πανηγυρίζατε ότι θα φάει τους Συμπέθερους. Τώρα που δεν σας βγήκε αυτό, πάλι λέτε ότι παίζει χωρίς ανταγωνισμό; Παραδεχτείτε επιτέλους ότι είναι μια από τις φετινές επιτυχίες γιατί και εκτίθεστε και γελοιοποιείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα οι Συμπέθεροι δεν μου αρέσουν. Και η αλήθεια είναι ότι ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Ένα αποτυχημένο ριαλιτυ και ταινίες που τις έχουμε χιλιοδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλετε δεν θέλετε οι συμπέθεροι είναι πολύ ωραία σειρά ...και έχει μεγαλη επιτυχία , 30 είναι ο μέσος όρος στο γενικό σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάκη μου τι πάει να πει "θέλετε δεν θέλετε οι Συμπέθεροι είναι πολύ ωραία σειρά"; Σε πολλούς αρέσει σε εμένα όχι. Ακόμα και 90% να έκανε πάλι δεν θα την έβλεπα. Οι τηλεθεατές κάνουν τα νούμερα, όχι τα νούμερα τους τηλεθεατές. Και θα ήθελα να την δω σε πλήρη ανταγωνισμό. Με Σασμό, Survivor, Master chef, ακόμα και τις Μέλισσες. Τότε τα νούμερα θα είχαν μεγαλύτερη αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι συμπέθεροι όντως είναι επιτυχία για μενα γιατί ναι μεν ο ανταγωνισμός δεν είναι μεγάλος αλλά τα νούμερα είναι αρκετά ψηλά . Από την άλλη βδομάδα με μάστερ σεφ απέναντι αλλά και αργότερα με το ριάλιτι του Σκάι με τις μεταμφιέσεις θα φανεί καλύτερα αν αντέχει στον περισσότερο ανταγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίκιο έχεις Μαρία μόνο ως προς το ότι δεν σου αρέσει και είναι δικαίωμα σου. Στα υπόλοιπα που δεν μπορείτε κάποιοι να παραδεχτείτε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες δεν έχετε δίκιο. Τι πάει να πει ότι τα νούμερα θα είχαν μεγαλύτερη αξία αν...; Και οι Αρβύλες που απολαμβάνεις την επιτυχία τους και είναι αδιαμφισβήτητη, παίζουν απέναντι από δελτία ειδήσεων, που όλοι παραδέχεστε πως ήταν τελειωμένα ούτως ή άλλως και ο κόσμος τους είχε γυρίσει ήδη την πλάτη, και είτε απέναντι από μια γλυκανάλατη κομεντί που θα μπορούσε να τη ρίξει ο καθένας είτε απέναντι από μια σειρά που παίζει 9 χρόνια. Δεν είναι αντικειμενικά και πολύ δύσκολο να κάνεις επιτυχία στις 8. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι επιτυχία, ούτε κανείς μας προσπαθεί να την απαξιώσει. Αντίθετα, από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκαν εδώ τα ποσοστά των Συμπέθερων, έγινε ένας σχετικός χαμός με την προσπάθεια απαξίωσης της συγκεκριμένης σειράς. Και όχι για λόγους γούστου ξαναλέω, αλλά για την εμπορική της επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε σχέση με τους Αρβύλα θα πω πως όντως τα δελτία ειδήσεων είναι πεθαμένα, ωστόσο αυτά τα νούμερα που κάνουν δεν τα έκαναν άλλα προγράμματα που έπαιζαν απέναντι από τα δελτία. Και επιπλέον η επιτυχία των Αρβύλα είναι διαχρονική ( μην ξεχνάς ότι έκαναν την ίδια επιτυχία και στο Οπεν) και διαρκεί 20 χρόνια. Νομίζω πως εσύ αρνείσαι να δεις ότι οι Συμπεθεροι δεν έχουν τον ανταγωνισμό άλλων ημερών και δεν είσαι αντικειμενικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι συμπεθεροι οτι και να ειχαν απεναντι αυτα τα νουμερα θα εκαναν.
    Ακομη και στις επαναληψεις τους πανε παρα πολυ καλα που κατι λεει κι αυτο.
    Μ αυτη τη λογικη και το survivor αποτυχια ειναι γιατι κανει νουμερα μονο τα μεσανυχτα οταν παιζει μονο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Συμπέθεροι είναι μια σαχλή σειρά χωρίς νόημα υπάρξεις. Κάνει νούμερα γιατί μπήκε σε κενά άλλων καναλιών. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως όταν το Βινύλιο έχει ωραίο θέμα δεν έχει την πρωτιά όση ώρα είναι απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά ό,τι δικαιολογίες και να προβάλετε για να μειώσετε τους Συμπέθερους, η σειρά κάνει επιτυχία. Το γιατί την πολεμάτε τόσο είναι δικό σας θέμα ή κόμπλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.13 αυτό που γράφεις είναι ψέμα. Όσες φορές ήταν το Βινύλιο πρώτο στην κοινή ώρα μετάδοσης, άλλες τόσες ήταν πρώτοι οι Συμπέθεροι. Η προπαγάνδα αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι συμπεθεροι κάνουν νούμερα βέβαια σαν σειρα δεν με τραβάει να κάτσω να την δω καθε φορά,επίσης η παραγωγή είναι φτωχή.Αλλά ότι κάνει νούμερα ισχύει.. μην λέμε ότι θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φτωχή παραγωγή οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα... το ακούσαμε κι αυτό εδώ μέσα! Αλήθεια...γιατί σκάτε τόσο με τα νούμερα; Φτυσμένους μας έχουν όλους μας οι καναλάρχες, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:35 εσύ γράφεις ότι να ναι. Έχουν γίνει και δημοσιεύσεις για την πρωτιές του Βινυλίου και στην κοινή ώρα μετάδοσης. Τα ψέματα σας για δείξετε ότι η σαχλή αυτή σειρά κάνει νούμερα, αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.08 τις ξέρουμε τις μετρήσεις. Όλες τις μετρήσεις όμως, όχι μόνο αυτές που μας συμφέρουν. Και το Βινύλιο ΔΕΝ ήταν πάντα πρώτο. Τις μισές φορές οι Συμπέθεροι περνούσαν μπροστά. Τα ψέματα σου για να δείξεις ότι η σειρά δεν κάνει νούμερα αλλού. Και πιάσε και μια σόδα γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να το χωνέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !