Σίσσυ Χρηστίδου για metoo: «Μακάρι να έρθει η στιγμή να πούμε και για την τηλεόραση»

2


Για το κίνημα metoo και το εργασιακό bullying μιλούσαν στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, τόνισε πως μακάρι να έρθει η στιγμή να ανοίξουν τα στόματα και στο χώρο της τηλεόρασης.

«Εγώ νομίζω ότι αν δεν είχα υποστεί το εργασιακό bullying που έχω υποστεί, θα είχα σταματήσει πάρα πολύ νωρίς. Πριν 20 χρόνια που ξεκινήσαμε εμείς σαν δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι ήταν και η μέθοδος, αυτονόητο…

Τότε έλεγες “έτσι θα είναι, αφού δεν μιλάει ούτε ο διπλανός, ούτε ο παραδιπλανός”. Είναι πολύ διαφορετικά, η γραμμή της πίεσης της δουλειάς που περνάει στο εργασιακό bullying με τη σεξουαλική παρενόχληση και τους βιασμούς ή την παιδεραστία», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στη συνέχεια: «Μέσα σε όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύς κόσμος έχει μαζευτεί. Και άνθρωποι που και στη δική μας δουλειά… Γιατί συνέχεια λέει ο κόσμος “για την τηλεόραση δεν θα πείτε».


Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα πούμε, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε εμείς, πρέπει να το πουν τα πραγματικά θύματα.


Έχουν αλλάξει στάση οι άνθρωποι που μέχρι τώρα ήταν πάρα πολύ γνωστοί στο χώρο μας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους συνεργάτες τους και σε όσους είναι κάτω από αυτούς. Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, και αν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !