MEGA: Συνεχίζει και του χρόνου η «Γη της ελιάς»

Χρήστος Παναγούλης
4


Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν, ωστόσο στα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για του χρόνου. Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Mega, προτεραιότητα έχει αυτήν την στιγμή η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γεωργίου, προκειμένου η «Γη της ελιάς» να συνεχιστεί για μια ακόμη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με το iciao.gr, το πράσινο φως έχει ήδη δοθεί και το μόνο που απομένει είναι να τακτοποιηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, πριν γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ήδη ετοιμάζονται δυνατές προσθήκες στο καστ, με ηθοποιούς όπως η Χρύσα Παππά, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Βαρβάρα Λαρμού, πρόσωπα τα οποία θα συνεχίσουν και στα επεισόδια του επόμενου κύκλου.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα παει πολύ καλά.Θα ήταν παράλογο να μην συνεχιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο καλά τα πάει που για πρώτη σεζόν κάνει 15αρια ; Κατά τα άλλα οι μέλισσες ενοχλούν που είναι η τρίτη τους χρονιά. Άσε δε που τα πρόσωπα ανακυκλώνονται από σειρά σε σειρά του Γεωργίου. Απατη θα πάει του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κόλλημα με τις μέλισσες τελικά.Η γη της ελιάς κατω από 20% στο γενικό δεν πέφτει,όσο για τα πρόσωπα που ανακυκλώνονται από την παραγωγή του Γεωργίου είναι λογικό να συμβαίνει.Και στο Σασμο ανακυκλώνονται πρόσωπα απο τις μέλισσες,όπως και σε πολλά σίριαλ που έχουν ίδια παραγωγή....Δεν ξέρω αν θα παει άπατη του χρόνου αλλά οι μέλισσες πανε άπατες φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !