«mamacita» : Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ξεκίνησε γυρίσματα. Δείτε φωτογραφίες

22

«Ντύσου, θα κρυώσεις!»

«Φάε κάτι, μου αδυνάτισες»

«Ασ’ το θα το κάνει η μανούλα»!

«Όλα από μένα τα περιμένετε!»

«Στον γιατρό και στη μανούλα τα λέμε όλα»

«Τα ’λεγα εγώ, αλλά ποιος την ακούει τη μανούλα»

«Αχ, η καρδιά μου! Θα με πεθάνεις»

«Σήκω, μεσημέριασε»

«Μάτι έχεις!»

«Πότε με το καλό;»

«Πρόσεξε γιατί θα μείνεις στο ράφι»

«Θα κάνεις παιδιά και θα καταλάβεις!»

«Ό,τι θέλει σε κάνει αυτή»

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα!

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «mamacita» τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, και έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι!

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!

Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της, έχουν μπει, ήδη, σε γυρίσματα για να αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους. Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

H «mamacita» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN'S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

ΣΕΝΑΡΙΟ/ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Μάρκος Σεφερλής - Στέλιος Παπαδόπουλος

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρκος Σεφερλής

ΤΗΛΕΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Καληώρας

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκος Σεφερλής, Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Κώστας Σόμμερ, Τάνια Τρύπη, Σταύρος Νικολαΐδης, Αρετή Ζαχαριάδου, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης κ.ά.





Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτο θα πάει πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α εγώ το βρίσκω διαχρονικό. Αν και ο Σεφερλής έχει φανατικό κοινό και πολλούς που δεν του αρέσουν αυτά τα ανάλαφρα. Προσωπικά το θεωρώ έξυπνο το κονσεπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί το λες αυτό; Θεωρείς ότι δεν θα είναι προσαρμοσμένο εν έτη 2022;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είναι δυνατόν να επενδύει το κανάλι σε τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που η μυθοπλασία έχει ανέβει επίπεδο; Αίσχος φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοιες σειρές έβγαιναν στην Αμερική τη δεκαετία του '80 μαζί με τα Golden Girls, αλλά ο ΑΝΤ1 και ο Σεφερλής τη βγάζουν εν έτει 2022 και θεωρείται πρωτοπορία. Είναι ντροπή όταν σε άλλα κανάλια υπάρχουν σειρές όπως Αγάπη Παράνομη, Κομάντα και Δράκοι, Σιωπηλός Δρόμος κ.α., να υπάρχει και το Μαμασίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πιστεύω ότι η σειρά θα πάει πολύ καλά. Άλλωστε δεν είναι ακριβώς σειρά αλλά ένα αλλού είδους σειρά που στην Ελλάδα δεν το έχουμε δει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά να πάει, το επίπεδο φωνάζει από χιλιόμετρα...

      Διαγραφή
  7. 3:51 σοβαρά τώρα; Μου αρέσει που αναφέρεις σειρές που μάλιστα δεν πήγαν καλά και σε τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αγάπη Παράνομη έκανε αξιοσημείωτη τηλεθέαση για τα δεδομένα της ΕΡΤ

      Διαγραφή
    2. Και τι σχέση έχει η τηλεθέαση με το επίπεδο; Σοβαρά τώρα κάνεις σύγκριση ανάμεσα στην Αγάπη Παράνομη και το Σιωπηλό Δρόμο με αυτό εδώ το έκτρωμα; Άσε που μιλάς χωρίς να ξέρεις τι τηλεθέαση θα κάνει και αυτό.

      Διαγραφή
  8. Τι σας ενοχλεί μια ανάλαφρη κωμική σειρά; Το κοινό έχει ανάγκη να δει κάτι ευχάριστο πέρα από τις δραματικές και κοινωνικές σειρές και θεωρώ ότι θα πάει αρκετά καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ και για τη Φάρμα πανηγύριζες ότι θα πάει καλά. Κράτα μικρό καλάθι γιατί την έχεις ξαναπατήσει τόσες φορές και μάθημα δεν σου έγινε.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον. Ουδέποτε υποστήριξα τη Φάρμα που θεωρώ ένα καλό στο πρόγραμμα χαμηλού επιπέδου και αισθητικής

      Διαγραφή
  9. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Πώς κρίνετε κάτι χωρίς να το δείτε; Μάλλον υπάρχει φόβος. Πραγματικά απορώ γιατί να υπάρχει φόβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να φανταστώ οι Άγριες Μέλισσες ας πούμε μιας κι αναφέρεις κάποιες σειρές, δεν είναι του επιπέδου σου; Α sorry πρέπει να πεις κάτι κακό για τον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε που βομβαρδίζεις τα σχόλια με μαλακίες νομίζοντας ότι δεν ξέρουμε από πού προέρχονται..., γίνεσαι αστείος με το να νομίζεις ότι όλοι όσοι γράφουν για τον ΑΝΤ1 προέρχονται από εμένα ή ένα άτομο. Αγαπητέ μου έχω ολόκληρο site για να γράψω ότι θέλω, δεν ασχολούμαι με τα σχόλια πόσο μάλλον με τα ανώνυμα σχόλια. Αν ήθελα να κάνω κάποιο παιχνίδι, πίστεψέ με θα το έκανα πολύ διαφορετικά.
    Επίσης να σε πληροφορήσω ότι οι σχέσεις με τον ΑΝΤ1 (αν παρακολουθείς το tvnea.com) δεν είναι και οι καλύτερες ( δες Ποφάντη, Παπαμερη κτλπ). Επίσης το Tvnea.com δεν ανήκει πουθενά. Αν έχεις άλλη πληροφόρηση πες την μας... Μια ματιά να ρίξεις σε όλο το site θα δείς ότι οι αναρτήσεις μας δεν έχουν καμία απολύτως θέση. Ευχαριστούμε που συνεχίζεις να είσαι ο καλύτερος αναγνώστης μας. Συνέχισε έτσι... άσχετα αν κάνεις διάλογο ακόμα και με τον εαυτό σου πολλές φορές στα ανώνυμα σχόλια 😂😂😂.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτού του είδους οι σειρές με κοινό ξεκίνησαν πριν πολλά πολλά χρόνια κι εκαναν επιτυχία.
    Ένα μεγάλο μπράβο στον Μάρκο για την ιδέα και μακάρι να παει πολύ καλά.
    Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο Αντ1 στις κωμωδίες δεν τραβάει οπως τραβούσε κάποτε.

    ΥΓ.Πρώτα βλεπεις κάτι και μετά από μήνα κρίνεις αν ειναι καλό η όχι.Η άποψη μου είναι αυτή και μακάρι να συμφωνείτε μαζί μου.
    ΥΓ 2.Έχουμε πολύ καλές σειρές φέτος που άλλες πάνε τέλεια κι άλλες χάλια επειδή ειναι γεμάτη η τηλεόραση και από αλλα πράγματα και όχι μόνο από σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι είναι αυτό ρε παιδιά ? Θα ναι σαν αυτό με το ξενοδοχείο στο αλτερ ?? Φέτος θα βγει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και συνεχίζουν ακάθεκτες οι ελληνικές κωμικές σειρές στο δρόμο του συντηρητισμού, της μέτριας έως κακής αισθητικής και του ''εμπρός πίσω''.

    ΥΓ...Δεν έχω τίποτα με τον Μάρκο, του εύχομαι να πάει καλά, γενικότερο είναι το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !