Γεωργίου: «Το είχα σκεφτεί γιατί την τηλεόραση την αγαπώ και δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα την αίσθηση και την αδρεναλίνη του Live»

6

Σε ζωντανή σύνδεση συνομίλησε ο Αντρέας Γεωργίου με την Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον νέο ρόλο που θα τον δούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, εκείνον του παρουσιαστή στο νέο X Factor.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε πως «τα casting θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και τα live θα ξεκινήσουν τον Μάιο. Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

«Δεν δηλώνω παρουσιαστής αλλά το συγκεκριμένο πρότζεκτ νιώθω πως είναι ταμάμ για μένα γιαέχω βρεθεί και στις δύο πλευρές, Τόσο του casting να ψάχνω καινούργια πρόσωπα όσο και στην πλευρά των παικτών που έπρεπε να διαγωνιστούν και να διαγωνιστούν. » πρόσθεσε ο Αντρέας Γεωργίου στην «Ελένη».


«Το είχα σκεφτεί γιατί την τηλεόραση την αγαπώ και δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα την αίσθηση και την αδρεναλίνη του Live».

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά έχουν ολόκληρη Μπεκατώρου και θα το δώσουν στο Γεωργίου ? Η έστω την καραβατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @steve, μην είμαστε αφελείς...
    Πρέπει να του είχαν τάξει ότι θα του δώσουν και παρουσίαση live show για φύγει από τον Σκαι και να αλλάξει το 4ο κανάλι σε λίγα χρόνια.
    Κι αυτός σίγουρα ήθελε να γίνει παρουσιαστής αλλά ο σκαι δεν του έδινε κανένα masked singer, έδινε τα voice κι αυτά σε Καπουtζίδιδες και Ρoυβάδες:)
    Επιτέλους θα μας δείξει κι αυτός το ταλέντο του και.. στη παρουσίαση.
    Έπαθε Κοκλώνη κι αυτός χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 6:47 χαχαχαχχα πόσο δίκιο έχεις. Με την κάθε ψωνάρα έλεος. Έχεις ένα σόου στην πεντακοσιοστή σεζόν και βάζεις έναν άσχετο στην παρουσίαση και τα ίδια και τα ίδια στην επιτροπή. Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια. Ενώ η Μπεκατώρου θα μπορούσε να δώσει μια τσαχπινιά η η καραβατου την εμπειρία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χολή εδώ μέσα...λύσσατε να μπει νέο αίμα στην παρουσίαση και τώρα ξυνιζετε.βρειτε κάτι να κάνετε με την ζωή σας...γινεστε βαρετοί και εμμονικοι κάτι steve και ΣΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο αίμα να μπει στην παρουσίαση. Το χρειαζόμαστε. Αλλα να είναι το βασικό επάγγελμα του ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. Γκώσαμε στους ηθοποιους, τραγουδιστες, celebrities πάσης φύσεως που τα κάνουν όλα και συμφέρουν για ένα extra εισόδημα ή απλώς για να ικανοποιήσουν τον ναρκισσισμό τους. Για περιπτώσεις Κοκλώνη που απλά πληρώνουν για να είναι στο γυαλί ενώ είναι παντελώς ατάλαντοι στην παρουσίαση μη σχολιάσουμε καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιο νέο αίμα 12.35; μας κοροϊδεύεις; νέο αίμα ο γεωργίου, ο ηθοποιός, ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, τώρα και παρουσιαστής; αυτό δεν είναι νέο αίμα. ανακύκλωση λέγεται των ίδιων και των ίδιων σε διαφορετικά πόστα. καλά εσύ ή είσαι σόι του, ή δουλεύεις στο μέγα ή είσαι φαν των σειρών του, δεν εξηγείται αλλιώς η τόση απόσταση σου από τη πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !