Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τα διαδικτυακά fake news...

30

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.

Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί «δημοσιογράφοι» που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας».

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να μιλάει τώρα για "δημοσιογραφική αλητεία" ο ΣΚΑΪ, ο κατ' εξοχήν υπηρέτης αυτής, θέλει πολύ θράσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συκοφαντία και η λάσπη πάντως παραμένουν συκοφαντία και λάσπη ανεξαρτήτως καναλιού και κόμματος. Κι αυτό αλητεία ονομάζεται.

      Διαγραφή
  2. Έξαλλος ο Σκάι που του κάνανε ακριβώς ότι αυτός κάνει καθημερινά εδώ και χρόνια.

    Ας γευτεί λίγο από το ποτό που κερνάει, δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.03 Τι κάνει δηλαδή ο Σκαι καθημερινά εδώ και χρόνια; Ρίχνει λάσπη, συκοφαντεί και στοχοποιεί ανθρώπους; Γιατί στην προκειμένη περίπτωση αυτό έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @10:35 Αυτά ακριβώς κάνει ο Σκάι. Επιπλέον δολοφονεί καθημερινά χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή; Θέλω παραδείγματα. Ποιους χαρακτήρες δολοφονεί καθημερινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις προχθές ξαναέβαλαν στο στόχαστρο τον Πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Να θυμίσω ότι ο Παυλόπουλος ήταν εκ των πρωτοστατών του βασικού μετόχου. Ήθελαν να βάλουν τάξη στα ΜΜΕ. Δεν του το συγχώρεσαν ποτέ. Όπως και σε όσους το προσπάθησαν, άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης πολλοί από τους κεντρικούς του σχολιαστές έχουν πιαστεί πολλές φορές να λένε fake news για άτομα και μετά να τα μαζεύουν κλαψουρίζοντας ή να μην φέρνουν ποτέ αποδεικτικά στοιχεία των όσων έλεγαν παρ’ όλο που το είχαν υποσχεθεί. Δηλαδή αυτοί οι σχολιαστές του είναι τουλάχιστον αναξιόπιστοι αλλά επειδή συνεχίζουν και επιμένουν είναι και ύποπτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αλλά τι πάει να πει "έβαλαν στο στόχαστρο"; Τον κατηγόρησαν για καταχραστή; Είπαν ότι "τα 'παιρνε"; Γιατί εδώ τέτοια χοντρά λέγονται πλέον. Δεν μιλάμε πια για αρνητικές κριτικές, λοιδωρίες, κλπ. Έχουμε ξεφύγει από αυτό το level.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι λοιπόν κάνει ο σκάι καθημερινά το δέχτηκε κι αυτός, όπως πολύ σωστά προείπε ένας σχολιαστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μου λένε τίποτα τέτοιες γενικολογίες. Fake news μπορεί να χαρακτηριστεί το οτιδήποτε. Γι' αυτό και ζήτησα συγκεκριμένα παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για πολιτική συνδιαλλαγή τον κατηγόρησε. Είπε μάλιστα ότι τα λέει «μετά λόγου γνώσεως» αλλά αποδείξεις δεν φέρνει ούτε πήγε στον εισαγγελέα τόσα χρόνια. Αν αυτό δεν είναι λάσπη και συκοφαντία, τι είναι τότε; Και δεν υπάρχει “level” στην ψευτιά και την συκοφαντία. Στο κάτω κάτω σε επίσημο δικαστικό έγγραφο αναφέρεται η συνδιαλλαγή Σκάι-υπουργού, δεν το κατέβασε κανείς από το κεφάλι του και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγκεκριμένο παράδειγμα σου είπα, ένα μόνο από τα πολλά, πρόσφατο. Πες μας λοιπόν εσύ αν θεωρείς τον σκάι έγκυρο, ανεξάρτητο και ακομμάτιστο κανάλι που λέει αλήθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα αυτό είναι το θέμα. Ότι δεν αναφέρεται συνδιαλλαγή Σκαι-υπουργού. Εξηγούν ότι το έμβασμα πρόκειται για αμοιβή. Δεν είναι τόσο χαζοί να χρεώνονταν το έμβασμα ως Σκαι αν επρόκειτο για κάτι ύποπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @1:33 το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι αμοιβή ή άλλου είδους συνδιαλλαγή. Υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες και τους συνδικαιούχους του λογαριασμού. Αλλά ας δεχτούμε ότι ο σκάι δέχθηκε άδικη και συκοφαντική επίθεση, δεν το αποκλείω. Η κουβέντα ξεκίνησε με το ότι, ότι κάνει τόσα χρόνια ο σκάι σε άλλους το γεύεται τώρα αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το θέμα Παυλόπουλου δεν γνώριζα κάτι, τώρα ενημερώθηκα. Πρόκειται για κάτι που χρεώνεται όμως σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο καλεσμένο στον Σκαι. Δεν ευθύνεται οποιοδήποτε κανάλι για οτιδήποτε ξεστομίζεται από καλεσμένους, ψυχραιμία. Αν ήταν έτσι, όλοι θα ήταν υπόλογοι για τα πάντα. Ωστόσο, εφόσον ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν μπορεί να προσκομίσει αποδείξεις, ναι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί υπόνοιες. Είναι καταδικαστέα. Κι εδώ ακριβώς είναι η διαφορά μας. Ότι εσύ διαχωρίζεις καταστάσεις και κατακρίνεις κατά το δοκούν. Και ναι, υπάρχουν levels ακόμα και στη συκοφαντία. Άντε ζήσε εσύ μετά τη ζωή σου όταν σε κατηγορούν για κλέφτη με τόνους λάσπης που δεν μαζεύονται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακόμα περιμένω απάντηση. Θεωρείς τον σκάι έγκυρο, ανεξάρτητο και ακομμάτιστο κανάλι που λέει αλήθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όχι, ακομμάτιστος δεν είναι - αλήθεια υπάρχουν μέσα ενημέρωσης τηλεοπτικά, διαδικτυακά ή οτιδήποτε ακομμάτιστα και ανεξάρτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εφόσον λοιπόν, όπως παραδέχεσαι κι εσύ, το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, πρώτα το ξεκαθαρίζουμε και μετά φοράμε στον άλλον την ταμπέλα του κλέφτη. Και δεν αναφέρομαι στον Σκαι ως συγκρότημα, αλλά στον υπουργό και σε οποιονδήποτε άνθρωπο αμαυρώνεται και διασύρεται για μικροπολιτικούς σκοπούς και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο συγκεκριμένος σχολιαστής δεν είναι απλός καλεσμένος αλλά από τους βασικούς σχολιαστές του σκάι και σύμβουλος διοίκησης στην καθημερινή, κανάλι και εφημερίδα ταυτίζονται. Ενώ υπάρχουν και άλλοι σχολιαστές του καναλιού με βεβαρημένο από fake news και συκοφαντίες παρελθόν.
    Δεν σε ρώτησα για τα άλλα τα κανάλια, για τον σκάι σε ρώτησα. Όντως λίγο πολύ κανένα κανένα κανάλι δεν είναι ακομμάτιστο και ανεξάρτητο. Αλλά μόνο ο σκάι έχει το παρατσούκλι «γραφείο τύπου κόμματος».
    Ότι λοιπόν κάνει ο σκάι σε άλλους εδώ και χρόνια, το γεύτηκε ο ίδιος. Από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα. Για το θράσος του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξεκίνησες να ρωτάς για τον σκάι αλλά τελικά ο υπουργός είναι ο καημός σου. Άλλωστε και ο υπουργός κατηγορεί κόσμο χωρίς αποδείξεις. Κάποτε μάλιστα κατηγορούσε τον σημερινό πρωθυπουργό και το τωρινό κόμμα του, χωρίς αποδείξεις βέβαια. Ότι έκανε και κάνει ο υπουργός, το γεύεται κι αυτός τώρα. Υπάρχουν πολλά βίντεο του υπουργού με παλιές και πρόσφατες συκοφαντίες του για πολιτικούς του «φίλους» και αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι ο Σκαι δεν θεωρώ πως κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνουν όλοι, άσχετα με τη ρετσινιά. Απλώς επειδή έχει τη ρετσινιά, πέφτουν και περισσότερα "φώτα" πάνω του και παίρνει διαστάσεις το οτιδήποτε, σε αντίθεση με άλλους που είτε περνούν στα ψιλά είτε δεν ακούγονται καθόλου. Άλλωστε ΌΛΑ τα μεγάλα κόμματα έχουν τις άκρες τους, τις φωνές τους και λειτουργούν σαν αυτό που είπες, ως γραφεία τύπου κατά κάποιον τρόπο. Ανεξάρτητο κανάλι, σελίδα, εφημερίδα, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σου ξαναλέω πως αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν παύει να είναι αδικία για οποιονδήποτε ακόμα κι αν στο παρελθόν έχει κάνει το ίδιο. Δεν διαχωρίζω καταστάσεις, ούτε λέω καλά να πάθει για τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άδικο είναι για κάποιον που δεν συκοφαντεί κανέναν να αρχίσει κάποιος να τον συκοφαντεί. Κάποιος που συκοφαντεί ασύστολα άλλους και κάποια στιγμή τον συκοφαντούν κι αυτόν, εγώ το λέω θεία δίκη, δεν θα τον λυπηθώ κιόλας. Και είναι τουλάχιστον θράσος να μυξοκλαίει μετά για να τον λυπηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και στο κάτω κάτω βρες μου έναν ανεξάρτητο, άσπιλο και αμόλυντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2:25 αυτή είναι η μόνιμη δικαιολογία και απάντηση κάθε είδους ανέντιμων ανθρώπων. «Έλα μωρέ, αφού ουδείς αναμάρτητος, τι πειράζουν οι δικές μου αμαρτίες και απατεωνιές; Όλοι το ίδιο είμαστε.» Εδώ το … level πάει περίπατο και δεν μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μα εγώ ποτέ δεν είπα για ΚΑΝΕΝΑΝ ότι δεν πειράζουν οι απατεωνιές. Αυτά είναι δικά σου συμπληρώματα στα λόγια μου. Εγώ είπα ότι δεν αξίζει σε κανέναν να παλεύει να αποδείξει την αθωότητα του τη στιγμή που διασύρεται άδικα. Όποιος κι αν είναι. Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν ήταν εντάξει μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δε θα λυπηθούμε και τον Σκάι τώρα. Ακόμα κι αν δέχθηκε μια φορά άδικη λάσπη. Έχει ρίξει τόσες λάσπες, τόσες φορες,που όχι, δεν αξίζει να λυπηθούμε ένα κανάλι του Αλαφούζου. Χαίρομαι μόνο που έχουν δουλειά άνθρωποι (και δεν αναφέρομαι στην Κοσιώνη προφανώς), για τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @2:25 όταν λες «στο κάτω κάτω βρες μου έναν ανεξάρτητο, άσπιλο και αμόλυντο» στην ουσία ξεπλένεις τους ανέντιμους και τους απατεώνες. Εξισώνεις αυτόν που κλέβει για να φάει με αυτόν που παίρνει μίζα ή κλέβει 100.000. Και επιπλέον αποκλείεις να υπάρχει κάποιος άσπιλος και αμόλυντος. Άρα όλοι ίδιοι είναι. Ε δεν είναι όλοι ίδιοι καλό μου πλυντήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άλλα αντ' άλλων καταλαβαίνεις. Όταν γράφω για "ανεξάρτητο, άσπιλο και αμόλυντο" αναφέρομαι σε μέσο ενημέρωσης είτε τηλεοπτικό είτε διαδικτυακό κλπ, το οποίο να είναι πραγματικά ανεξάρτητο χωρίς κομματικές διασυνδέσεις. Αυτό. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι από τη φαντασία σου. Άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί επανέρχεσαι μετά 24ώρου στο ίδιο θέμα που διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !