Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Το τηλεοπτικό μέλλον του Breakfast @Star

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Αν ένα τηλεοπτικό «ζευγάρι» ξεχώρισε με την παρουσία του στην πρωινή ζώνη – άσχετα από τα νούμερα τηλεθέασης- ήταν αυτό του Breakfast @Star.

Από τα ερτζιανά που για χρόνια είχαν εκπομπή στη Χαλκίδα ως ραδιοφωνικό «δίδυμο», έμελλε τη φετινή σεζόν να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Star μετά την αποχώρηση Κατσούλη-Καραβάτου.

Εδώ και επτά μήνες βρίσκονται στον τηλεοπτικό «αέρα» αναλαμβάνοντας καθήκοντα στην πλέον δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, σε μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη προσπαθώντας να κρατηθούν κόντρα στον ανταγωνισμό, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.Αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και σοβαρότητα την επικαιρότητα χωρίς τηλεοπτικές κορώνες όπως αντίστοιχα διαχειρίζονται με παρεΐστικη διάθεση τα ψυχαγωγικά θέματα.

Αν πρέπει να τους αποδοθούν εύσημα αυτά είναι για τις συνεντεύξεις τους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάθε καλεσμένο: είναι «διαβασμένοι», ευγενείς και πάντα ευπροσήγοροι.Στους πίνακες τηλεθέασης η εκπομπή δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει τα ποσοστά που της αναλογούν, παρότι έχει πρωτογενές υλικό backstage από τα μεγάλα project που έχει στο δυναμικό του ο σταθμός όπως το GNTM, το MasterChef και το DWTS.

Παρόλα αυτά, οι δύο παρουσιαστές έχοντας στην ομάδα τους έμπειρους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες φαίνεται πως θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους αφού δεν έχουν χάσει ούτε την εμπιστοσύνη ούτε τη στήριξη του Star.

Οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν πως η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτέλιας με μερικές διορθωτικές κινήσεις μπορούν να εξελιχθούν και να παλέψουν τον ανταγωνισμό διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που μιλάνε για αντικατάστασή τους.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο στο star που στηρίζει τις επιλογές του. Τόσο η Ελίνα όσο και ο Γιώργος είναι συμπαθεστατοι με χιούμορ και σοβαρότητα. Πρέπει όμως η θεματολογία της εκπομπής να μην μένει μόνο στα κονσεπτ του καναλιού αλλά και η ομάδα μπροστά από τις κάμερες να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι ολοι υπόλοιποι πρέπει να αλλάξουν...τους έθαψε το σταρ με τις τόσο κακές επιλογές συνεργατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιον κοροιδευουμε μωρε, όντως αξιοπρεπείς παρουσιες και οι δυο, αλλά ο μόνος λόγος που έχουν εκπομπη ειναι επειδη ΔΕΝ κάνουν νουμερα και ουτε προκειται... άρα ένας ανταγωνιστής λιγότερος για την κατεβινα την καινουβγιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !